23. toukokuuta 2016

Kesäkotia

Eilen otin pari kuvaa sisätiloistakin. En ole pitkään aikaan kuvannut kotia, mutta nyt oli ihan kiva, kun oli pitkästä aikaa siistiä. :D Tänään onkin sitten taas normaali kaaos... Olimme viikonloppuna mieheni kanssa Tampereella ja äiti oli meillä sillä aikaa lasten kanssa. He olivat löytäneet tuomen oksan keittiötä piristämään. Ihmeellistä, miten yksi oksa ihan tavallisessa lasipurkissa voi saada noin paljon aikaan.

Työkavereilta saimme tupaantuliaislahjaa Block -valaisimen. Ihana! Sitä olenkin himoinnut omakseni. Laitoin sen Ikealaiseen hyllykköön viherkasvien seuraksi, mutta haaveena olisi saada olkkariin vielä joku lipasto tai sivupöytä, jossa se pääsisi ehkä paremmin oikeuksiinsa.Pääsiäisen aikaan meille kotiutui tummanharmaa "munatuoli". Siinä on kiva istuskella ja katsella ikkunoista maailmaa. Tai kylmillä ilmoilla takkatulta. 


Yhtenä päivänä Halpahallissa käydessäni tein kivan löydön. En edes muista mitä lähdimme sieltä hakemaan, mutta kun näin tuon kuparisen kulhon, se oli pakko saada, eikä maksanut montaa euroa. :) Joskus sitä saa nuukuudestaan kuulla, mutta kyllä se ihan kiva on löytää jotain edullisestikin, kun tämä rakennusprojekti ei ihan ilmaista ole ollut. ;)


4 kommenttia

 1. Kiva kuparikulho, on vähän kokoakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ihan pikkukippo, olisko se joku parikyt senttiä halkasijaltaan. :)

   Poista
 2. Niin herkkä tuomen oksa ja kaunis kuparivati!
  Leppoisaa toukokuun loppua täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista