9. maaliskuuta 2016

Jotain uutta

Heipä hei taas, kylläpä aika rietää. Tänään sain inspiraation ottaa kameran käteen ja kuvata vähän nurkkia. Syypäänä päähänpistooni oli muutama hankinta, joista en ole ehtinyt vielä täällä kertoa. Tulppaanien lisäksi. ;)


Ellokselta tilasin ruokailutilaan ja työhuoneeseen verhot ja verhotangot. Talon ensimmäiset verhot, jos ei rullaverhoja ja lamelliverhoja lasketa. Seuraavaksi ajattelin hommata verhot lastenhuoneisiin. Ruokailutilaan tuli tummanharmaat verhot ja työhuoneeseen vakoiset. Ruokailutilan ostin myös Ikeasta kolmannen lampun, niitä oli aluksi kaksi, mutta tykkään enempi kun niitä on kolme. Kolmelle lampulle siinä oli paikatkin.


Työhuone sai siis valkoiset verhot. En ole tainnut työhuonetta juurikaan esitellä, joten tässä pari kuvaa. Työhuoneen pöydän jalat ja taso on hommattu Ikeasta. Tykkään tuosta tapetista tosi paljon, se on Boråstapeterin Trapez, suunnittelija Arne Jacobsen.Eteiseen on tullut myös vihdoin kalustusta. Lipaston mies hankki muutaman muun kalusteen kanssa Maskusta. Ne olivat olleet esillä myymälässä, joten ne sai hyvällä alennuksella. Lipaston päällä on ystäväni maalaama taulu. Lampun ostin Bauhaussista ja maton Ikeasta.
Yläkerran aulassa on toinen Maskusta ostettu näyttelykaluste. Nojatuoliin ja rahiin hommasin uuden tummanharmaan päällisen Iketa, sieltä on myös tuo viltti.Mukavaa maaliskuuta!
Tästä ne päivät sen kun vain pitenevät ja kevät edistyy kohisten!
:D

PS. Instagramista löytyy meidän talvilomakuvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti