1. huhtikuuta 2018

Pääsiäistunnelmia


Pääsiäinen tuo kyllä ihanan hengähdystauon kiireiseen arkeen. Jännä miten iso vaikutus on sillä, että viikonloppu pitenee kahdella päivällä. Ihanaa, ettei tänään tarvitse potea normaalia sunnuntaibluesia siitä, että huomenna koittaa arki. Enkä usko, että sitä tulee huomennakaan, tämä tauko on tehnyt niin hyvää, että ilomielin palaan töihin tiistaina.Olohuoneen lipaston päällä on maljakollinen ihania puuvillan oksia! Ne on niin suloiset pallerot ja leikkokukkana helppo kuin mikä. Vettä ei tarvitse ollenkaan. Nuo sopivat jotenkin tosi ihanasti pääsiäiseen, vähän kuin jättikokoisia pajunkissoja.Eilen oli syntymäpäiväni ja sen kunniaksi mies vei koko perheen syömään hyvään ravintolaan Tampereelle. Määränpää oli yllätys ja olin tosi innoissani kun huomasin että olemme menossa Huberiin. Huberissa on hyvä palvelu, huippuhyvät ruuat, rento tunnelma ja omalaatuinen konsepti. Tämä synttärilahja oli tosi mieluinen ja oli ihanaa viettää aikaa perheen kesken. Nykyään on vaikea saada isompia lapsia innostumaan yhteisistä aktiviteeteista, mutta ravintolat kiinnostavat onneksi kaikkia. Olemme vieneet lapsia ravintoloihin ihan pienestä pitäen ja voin ylpeänä sanoa, että he osaavat kyllä käyttäytyä niissä hyvin.Tänään valmistamme kotona pääsiäisen juhla-aterian, mutta en tiedä aivan vielä ihan tarkkaan, mitä kaikkea teemme. Eilen jäi kauppareissu väliin, kun huomasimme että kauppa on auki vielä tänäänkin. Toivotaan, että siellä olisi vielä jotain jäljellä. :) Ajatuksissa oli laittaa possua jossain muodossa, hyvää kermaista pippurikastiketta ja ehkäpä rosmariiniperunoita.


Rentoa Pääsiäissunnuntaita kaikille ja hyvää alkanutta huhtikuuta!
Toivotaan että huhtikuu tuo vihdoin sen kevään, mitä on odotettu pitkään.

16 kommenttia

 1. Voi, miten harmoninen kokonaisuus. Tuo puuvilla on uskomattoman kaunis ja vähän oudompi tuttavuus. Hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat! Myöhästyneet synttärionnittelut!

  VastaaPoista
 3. Lämpimät syntymäpäiväonnittelut!

  VastaaPoista
 4. Synttärionittelut! :) Puuvillan oksat tosiaan muistuttaa pajunvitsoja. Tosi söpöt! Toi eka kuva on myös aivan erityisen nätti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niinpä, ne on kuin jotain jättipajunkissoja :D

   Poista
 5. Kauniit kuvat!
  Hyvää syntymäpäivää!🌸❤️
  Ja mukavaa pääsiäisen jatkoa!🐥🐣

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet synttärionnittelut!
  Nuo puuvillanoksat näyttävät hauskoilta ;)

  VastaaPoista
 7. Syntymäpäivä onnittelut. Me olemme käyneet myös poikien kanssa pienestä pitäen ravintoloissa, kylpylöissä ja matkoilla ja ongelmia ei ole ollut käytöksessä. Me söimme tuoretta kotimaista luomu lammasta suoraan tilalta ostettuna. Ja kalkkunaa oli myös. Kyllä on mukavaa herkutella kun oli aikaa valmistella ja nauttia useamman päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Oi että, teilläpä olikin herkulliset ruuat! :)

   Poista
 8. Kauniit kuvat! Myöhästyneet synttärionnittelut ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista