30. toukokuuta 2021

Puutarhassa tänään

Puutarhassa kaikki kasvaa nyt kohisten, eikä perässä meinaa pysyä. Tulppaanien, kylmänkukkien ja lemmikkien lisäksi kukassa on nyt kuolanpioni.



Varmaankin runsaat sateet ovat vauhdittaneet kasvua. Eikä ole kovin kylmäkään ollut. Tänään on kyllä upea aurinkoinen kesäpäivä. Olen kuvannut puutarhassa, oleskellut kesäkeittiössä ja vaan nauttinut siitä, kun ei ole pakko tehdä mitään erityistä.



Eilen maalattiin taas pätkä kesäkeittiön seinää. Kaipa se siitä joskus valmistuu, tehdään pala kerrallaan kun on aikaa ja jaksamista. Meillä on sellainen työnjako, että mies maalaa räystään ja muuten ylempää, minulle jää korkeanpaikankammon vuoksi nuo alemmat osat. Yritin kyllä ensin mennä niitä räystäitäkin maalaamaan, mutta eihän siitä mitään tullut.



Kaksi viikkoa sitten vietimme keskimmäisen lapsemme rippijuhlaa. Uskomatonta, että jo toinenkin lapsistamme pääsi ripille. Juhlat olivat pienimuotoiset ja konfirmaatio järjestettiin siten, että kerralla oli kaksi konfirmoitavaa ja heidän läheisensä paikalla kirkossa - liukuhihnaperiaatteella. Oli kuitenkin ihanaa, että saimme järjestää juhlat, eikä niitä tarvinut siirtää tulevaisuuteen.


Mukavaa sunnuntai-iltaa ja uutta alkavaa viikkoa!

4 kommenttia

  1. Onpa nättejä kuvia! Ihanaa kukkaloistoa. Mukavaa myös kuulla, että konfirmaatio ja rippijuhla saatiin järjestettyä.

    VastaaPoista
  2. Kauniit kuvat ja kauniit kukat. Teillä pioni on tosi aikaisin kukassa.
    Onneksi saitte rippijuhlat pidettyä.
    Oikein hyvää kesäkuuta sinulle!

    VastaaPoista
  3. Puutarhassasi kaikki kasvaa ja rehottaa jo hienosti.
    Mukavaa, että rippijuhlat onnistuivat. Lasten ja nuorten tärkeät tapahtumat tallentuvat paremmin muistoihin.

    VastaaPoista
  4. Ihanan kesäistä!
    Ja mukavaa, että saitte järjestää rippijuhlat, vaikkakin vähän erilaiset!

    VastaaPoista