9. tammikuuta 2022

Makuuhuoneen uusi ilme


Ajattelin antaa vähän elonmerkkejä itsestäni ja laittaa samalla kuvia makkarin muodonmuutoksesta. Hengissä täällä ollaan, vaikka aika hiljaista ollut blogissa pitkän aikaa. On ollut jaksaminen tosi kortilla jo pidemmän aikaa ja syksyllä löytyi syykin sille. Rauta-arvot olivat tosi huonolla tolalla. Onneksi pääsin loppuvuodesta rautainfuusioon ja nyt alkaa ehkä hiukan tuntua siltä, että alkaa elämä voittaa.Meidän makuuhuoneessa on rakennusaikana saadun kuningasidean innoittamana tehty takaseinä parketista. Se tuntui aluksi hyvältä idealta, mutta kyllästyin siihen aika nopsaa ja se alkoi tuntua liian tummalta ja tunkkaiselta. Täältä voi käydä kurkkaamassa, miltä seinä näytti aiemmin.

Meidän on pitänyt jo pidemmän aikaa maalata seinä valkoisella ja viime syksynä viimein toteutimme sen. Huone raikastui ja tuli tosi paljon valoisammaksi. Myös ikkunoiden pielilaudat vaihdettiin tumman harmaasta valkoiseen.

Minulla oli ollut myös uudet seinälamput hankittuna jo pitkään ja nyt saatiin nekin vaihdettua. Tykkään niiden pelkistetystä ja skandinaavisesta ilmeestä.Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

2 kommenttia

  1. Kaunis makuuhuoneen uusi ilme. Hyvä, että syy väsymykseen löytyi ja hoito tuntuu purevan.
    Parempaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Hienoa että olet kuvioissa taas mukana. Mukavaa kun saa jotain uudistettua mitä on ollut suunnitteilla. Hyvältä näyttää.

    VastaaPoista