9. huhtikuuta 2018

Ihana viikonloppu!


Moikka moi taas pitkästä aikaa! Meillä oli ihan huippu ihana viikonloppu. Minun ja siskoni miehet olivat järjestäneet meille perinteisen yllätysreissun. Meillä on ollut jo useamman vuoden ajan tapana järjestää aina miehet tai naiset vuorollaan toisilleen jotain kivaa, joka on sitten yllätys. Pariskunnan toiset puoliskot saavat vain listan mitä pakataan mukaan ja tietävät toki lähtöpäivän, mutta kohde ja mitä reissulla tapahtuu onkin sitten täysi mysteeri.

Tai näin sen pitäisi olla. Tällä kertaa reissun kohde paljastui meille vahingossa etukäteen, mutta se ei meitä haitannut. Vietimme viikonlopun Vantaan Flamingossa. Shoppailimme, söimme hyvää ruokaa, kävimme keilaamassa ja tietysti pulikoimme kylpylässä. Minulle oli ihan uusi asia Flamingon kylpylän K-18 puoli. Se oli taivaallinen paikka. Vaikka lasten kanssa on ihana reissata, niin silloin kun ollaan reissussa aikuisten kesken, on kiva olla ihan rauhassa ilman hälinää ja ilonkiljahduksia. Kylpylän aikuisten puolella oli rauhallinen hämyisä tunnelma, erilaisia altaita, saunoja, baari ja hoitola. Pääsimme siskoni kanssa hemmotteluhoitoihin, rentouttavaan kylpyyn ja savi-saunaan. Ai että, kun reissun jälkeen oli rento ja levännyt olo.


Postauksen kuvituksena olevan kirjan ostin tällä reissulla, kun tuli käytyä myös kirjakaupassa. Kun jonkin aikaa sitten kuulin tästä kirjasta, ajattelin heti että se on pakko saada. Kati Jukaraisen ja Maria Kesäsen uutuuskirja Juhlapuutarha on täynnä mitä ihanampia ideoita puutarhajuhliin. En ole lukenut kirjaa vielä läpi, mutta loppu on varmasti yhtä hyvää kuin nuo muutamat sivut, jotka olen alusta lukenut. On paljon kirjoja, jotka usein vain selailen päällisin puolin, mutta tästä haluan nautiskella ja lukea joka sanan ajatuksella läpi. Kuvat ovat upeita ja sisältö mukaansatempaavaa. Ihan mahtava kirja!


Mukavaa uutta viikkoa!

Hip hei, huomasin muuten, että
tämä on blogin 200. postaus!

22 kommenttia

 1. Kuulostaa oikein mukavalta ja rentouttavalta reissulta! Tuollaiset jutut tuovat piristystä normiarkeen.
  Nykyään olen heikkona puutarha- ja kukkakirjoihin. Ehkäpä tuokin on hankittava...
  Kivaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 2. Mukavan kuuloinen reissu 😊 Ihania tuollaiset yllätykset!

  VastaaPoista
 3. Teillä on ollut kerrassaan upea reissu. Kirja näyttää todella kauniilta. - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Voi että, olipas täällä ihana yllätys! Kiitos paljon kauniista sanoistasi ja mukavia lukuhetkiä kirjan parissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan kirjan olette kyllä saaneet aikaan. <3 Upea juttu! :)

   Poista
 5. Onnea 200 postauksen johdosta. Hienon reissun miehet olivat teille järjestäneet. Tuo puutarha- ja kukkakirja vaikuttaa tosi ihanalta.
  Hyvää tätä viikkoa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sitä tuo kirja tosiaan onkin, suosittelen :) Mukavaa viikkoa!

   Poista
 6. Voi miten kauniita sanoja! Kirjaa on työstetty ilon ja naurun kyynelillä, innolla ja onnella. Kun se vihdoin löytää tyytyväisten lukijoiden käsiin, en voisi olla onnellisempi.

  VastaaPoista
 7. Oi, tuo yllätysviikonloppuidea on loistava!
  Meilläkin on jo eletty tuo lastenkylpylä aika. Eikä kylpylöihin juurikaan viitsi mennä tuon meluisuuden takia. Siksi tuollainen rauhallinen kylpylä kuulostaa loistavalta.
  Toki tykkään myös lapsista ja heidän täytyy myös saada nauttia kylpylän iloista täysillä. Siksi tuollaiset eri osastot kylpylöissä palvelevat myös lapsiperheitä. Kummatkin saavat nauttia rauhassa.
  Ja tuo Juhlapuutarha-kirja on todella herkku. Täälläkin se on luvun alla paraikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihme, ettei useammissa kylpylöissä ole jaettu tiloja näin. Kirja on kyllä ihan mahtava... :D

   Poista
 8. Tällaiset reissut on aina tervetulleita.

  VastaaPoista
 9. Mukavan tuntuinen reissu ja kirjakin näyttää mielenkiintoiselta :)

  T: Villa Suvitar

  VastaaPoista
 10. Oi..kuulostii niin ihanalta viikonlopulta:)♥ onpa kivoja tuollaiset yllärireissut! Kirja näyttää kivalta ja onnea sinulle 200 postauksesta, ihana blogi♥

  VastaaPoista