31. heinäkuuta 2016

Pihahommia vol. 7

Pihahommat taukosi viime viikolla mökkeilyn viedessä voiton ja sitten mies meni töihin, joten hommia on tehty iltaisin ja nyt viikonloppuna oikein urakalla. Siltikin vain on vielä paljon hommaa... Kaivuri kävi myös tänään pyörimässä. Etupihalla nurmikko alkaa jo vihertää. :)

Ollaan tehty sokkelin vierustoja. Mies asensi rajauskivet ja sitten kärrättiin kivenmurikoita hiki pässä. Noiden väleihin voi joutua ehkä laittamaan jonku sementin jossain vaiheessa, toistaiseksi saa olla noin.Hain siskon pihasta kasveja, joita vein sinne vanhasta pihasta. En saanut kaikkia vielä tuotua. Toin tuon valkokuvioisen kuunliljan lisäksi kuolanpionia, jalopähkämöä, amerikankeijunkukkaa ja jättipoimulehteä.

Takapihan muurikivipengerrys tuli valmiiksi viikolla ja tänään kaivuri laittoi soraa tuohon väliin ja se tärytettiin. Kaivuri teki myös pihan poikki kulkevan luiskan valmiiksi, tai melkein valmiiksi, jotain korjailtavaa vielä jäi. Luiskaan istutetaan mm. kääpiövuorimäntyä ja laitetaan kuorikatetta.
Koristeportin ja sen rimojen maalausta on tehty ja seuraavaksi rimat kiinnitetään ylös. Alkaa näyttää hyvältä kun saadaan nuo tukilaudat pois. :)


Huomenna onkin minulla töihin paluu ja nuorimainen aloittaa uudessa päiväkodissa. Isommat lapset lomailevat vielä elokuun kymmenenteen saakka.


2 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää taas! Meillä on nuo sokkelin vierukset ihan tekemättä vielä, vaikka nurmikot ja muut onkin jo laitettu. Niihin pitäisi saada ensin täytteeksi soraa, ja reunakivien virkaa hoitaa nyt laudat. Kaikki muukin kiveys puuttuu vielä. Ehkä ne joskus vielä saadaan, vaikka niiden budjetti on kyllä mennyt jo johonkin muuhun... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Meillä jää kans paljon vielä vaiheeseen sitten joskus. Polkujen laatoitus esim. Ei millään voi kaikkee saada yhdessä kesässä. :D

      Poista