11. helmikuuta 2017

Viikonloppukukat

Ostin eilen vaihteeksi neilikoita viikoloppukukiksi. Vaikka tulppaanit on ihania, niin ei niitä sentään joka kerralla viitsi ostaa. Nämä valkoiset neilikat on ihanasti hiukan pinkkiin vivahtavia. Eilen laitoin auringonpaisteen innoittamana jo keväisempiä vilttejä ja tyynynpäällisiä olkkariin. Mukavaa lauantaita kaikille!

8 kommenttia

 1. Suloisia neilikoita. Flunssan vuoksi en ole päässyt kauppamaan ostamaan uutta tulppukimppua, mutta onneksi pöydällä ilahduttavat pikkuneilikat. Ne kestävät ja kestävät ja kestävät. Vaihdan vain vettä ja leikkaan uuden imupinnan ja ovat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neilikat on kyllä huippukukkia, kun kivan ulkonäön vuoksi ovat vielä kestäviäkin. :) Toivottavasti paranet pian, minulla on myös ollut flunssaa, nyt on onneksi jo parempi. :)

   Poista
 2. Minunkin piti eilen hakea kukkakaupasta neilikoita, mutta mukaan tarttuikin jokin aivan eri kukka. Ilmeisesti kyseessä on joku ruusun erikoislajike, ainakin tuoksusta päätellen. Valitettavasti kuulin nimen vain saksaksi enkä enää yhtään muista mikä se oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs sillä nimellä, kaunis se on varmasti kuitenkin. :D

   Poista
 3. Neilikat ovatkin ihanan pitkäikäisiä maljakkokukkia!

  VastaaPoista
 4. Tulppaanit ovat ihania, mutta itse en saa niitä pysymään kauniina muutamaa päivää kauempaa. Neilikat ovat päinvastoin todella kestäviä ja kauniita. Suosin myös itse näitä enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pysy mullakaan tulppaanit kauaa kauniina, mutta nuo neilikat on edelleen kuin uusia. :)

   Poista