14. toukokuuta 2017

Hyvää Äitienpäivää!


Tänään sain nukkua pitkään ja herätä onnittelulaulun ääniin. Sain halauksia ja suukkoja. Sain tulla valmiiseen aamiaispöytään. Sain kakkua ja kukkia ja kortteja. Ja sain upean kaulakorun. Tänään on ollut kaunis ilma ja ollaan oltu perheen kanssa ja nähty lasten isoäitejä. Ihan huippu päivä!Vein kukkalapsia ulkoilemaan tänään. Niitä saa nyt sitten raahata jonkun aikaa ulos ja sisälle. Mutta ei sitä toivon mukaan kauaa kestä ja ihan joka päivä en kyllä meinaa ulkoiluttaa. Vielä olisi vähän koulittavaa, täytyy tänään yrittää ehtiä.


Viime viikolla tuli Viherpeukaloiden tilaus, mutta ei niitä noilla räntäkeleillä voinut vielä istuttaa ulos, ja ovat saaneet olla autotallissa. Omenapuun taimi alkoi kukkia siellä. Ulkoilutin tänään myös näitä. Toivottavasti pian tulisi hyvät kelit ja pääsisi istutuspuuhiin.Mies on rakentanut minulle kasvilavoja. Ne maalataan tumman harmaiksi. Saa nähdä koska ehdimme asentamaan ne ulos. Ajattelin laittaa niihin yrttejä, salaattia, kesäkurpitsaa ja ehkä kehäkukkaa ja laventelia. Ja onhan noissa tilaa varmaan vastaan tuleville heräteostoksillekin. :)


Sain kaksi kesäkukka-amppelia äitienpäivälahjaksi. Toinen on etupihalla sisääntulokatoksessa ja toinen takaterassilla. Jee, kivaa kun on kesäkukkia. Vielä kun saisin inspiraation vaihtaa nuo etuportaiden kevätkukat tuosta kesäkukkiin. Alkavat olla jo aikansa eläneitä.

Hyvää Äitienpäivää!

4 kommenttia

 1. Hyvin sievä äitienpäivän kimppu!
  Ja hienot kasvatuslaatikot saat!

  Lempeitä toukokuun tuulia sinne, lämpöä tulossa täältä päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Odotan innolla, että saan kasvatuslaatikot paikalleen. Ja ihanaa että lämpöä on vihdoin luvattu! :D

   Poista
 2. Ihana äitienpäivänkimppu! Hienot istutuslaatikot on miehesi tehnyt. Niissä kelpaa kasvattaa hyötykasveja ja miksei muutakin. Eksyin ensimmäistä kertaa tänne blogiisi ja yritin liittyä lukijaksi. En saanut sitä onnistumaan, joten täytyy kokeilla myöhemmin uudestaan. Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit! Kokeilin äsken itsekin ja pitäisi kyllä onnistua liittyminen. Laitoin juuri arvonnankin pystyyn, joten toivottavasti onnistuu seuraavalla kerralla. Mukavaa viikon jatkoa! :D

   Poista