8. syyskuuta 2017

Vaihtelu virkistääEilen päätettiin lasten kanssa laittaa olkkarin järjestys uusiksi. Sohva kääntyi 90 astetta ja telkkari samoin. Uusi järjestys tuntuu tosi kivalta nyt. Ainut että nyt ei voi sohvalta katsella järvelle, mutta enemmän siitä kyllä on aina telkkaria vahdattu, joten ei ole iso häviö. Meillä on ollut sama järjestys siitä asti kun muutettiin, eli kohta kaksi vuotta. Jo oli aikakin tehdä jotain!Perjantain ja uuden järjestyksen kunniaksi ostin kimpun kukkia meidän ihanasta taitavasta Kukkapuoti Unikosta. Kimppuun tuli tähtiputkea, maksaruohoa ja hirssiä. Ihana syksyinen kimppu.

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia

 1. Kauniin ilmavaa ja valoisaa! Ja noi tähtiputket ovat aina niin suloisia, sekä puutarhassa, että maljakossa.
  Mukavaa viikonloppua! 🌸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Tykkään tähtiputkista kyllä tosi paljon myös. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kaunista! Nätti kimppu myös. Viikonloppuun kuuluvat tuoreet kukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niinpä, on kyllä aikaa kun olen viimeksi ostanut kimpun kukkakaupasta. omastakin pihasta on löytynyt kaikkea kivaa, mutta nyt ajattelin että kiva saada ihan oikea kimppu, alkavat olla jo kylmistä öistä kärsineitä nuo oman pihan kukat.

   Poista
 3. Huonekalujen paikanvaihto välillä tuo mukavia tuulahduksia kotiin. Illat ovat jo niin pimeitä, ettei sinne järvelle paljon taida nyt nähdä. Teillä on niin ihanan valoisaa ja raikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Joskus tuntuu ettei muut järjestykset ole edes mahdollisia tai toimivia, kuin se mihin on tottunut. Mutta aina kannattaa kokeilla. Tämä uusi järjestys on kyllä tosi kiva. :)

   Poista
 4. Upea tuo kimppu! Aivan ihanalta näyttää teidän kodissa..niin kaunista ja valoisaa😍 Mukavaa alkanutta viikkoa sinne:)

  VastaaPoista
 5. Itse en vaihda huonekalujen paikkaa varmaan siitä syystä että se ei ole mahdollista. Mutta kyllä muutokset varmaan piristäisi. Tein juuri itse muutaman kukka-asetelman. Talvella minulla on aina kotona kukkia, kesällä ei juurikaan kun ollaan kaikki viikonloput mökillä ja siellä on tällä hetkellä niin paljon muuta, että en ole edes kesäkukkia kerinnyt isruttamaan. Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoreet kukat on kyllä ihania! Hyvää viikkoa sinullekin!

   Poista