6. syyskuuta 2017

Elämä siirtyy sisätiloihinEn ollut yhtään henkisesti valmistautunut tähän, mutta sytytin kynttilät - ja selvisin siitä hengissä! Ajattelin että ehkä kesä ei tule mustasukkaiseksi tästä, vaikka se vielä vähän pyörii nurkissa. Itseasiassa tosi kauniita nuo kynttilät. Tämä vuodenaika on vain niin vaikeaa minulle, kun tykkään kesästä yli kaiken, enkä haluaisi sen vielä loppuvan.


Katkaisin pihalta yhden hortensian oksan maljakkoon. Tosi kaunis valkea pilvi tuo kukinto, kuin hattaraa...Osa lankaköynnöksistä on vielä ulkona, osan olen ottanut sisään. Mutta vaikka sitä pidetään huonekasvina, niin paremmin ne viihtyvät kyllä ulkona.Minulla on ollut sisustusinto pitkään ihan hukassa. Samat tavarat vain pyörivät nurkissa. Katsotaan josko tuleva syksy saisi hiukan nostettua sisustusfiilistä. Olenko sanonut, että tykkään koreista? Niitä alkaa olla kohta nurkat täynnä.
Hämärä alkaa tulla aina vain aiemmin. Elämä siirtyy taas sisälle. Toisaalta se tuntuu haikealta, mutta toisaalta näen siinä uusia mahdollisuuksia. Mitähän kivaa Netflixistä taas löytyy... Heh he, kovat on suunnitelmat ihmisellä! Totta puhuakseni olen vähän väsynyt suorittamiseen ja jatkuvaan menemiseen. Kyllä kotona on ihmisen hyvä olla.10 kommenttia

 1. Kotona on tosiaan ihmisen hyvä olla. :) Meillä ainakin sisätilat ovat aivan hunningolla kesän ajan. Nyt syksyn tullen tekee mieli rakentaa pesää taas viihtyisämmäksi. Eilen poltin kynttilöitä ja sytytin takan ensimmäistä kertaa. Se olikin niin rentouttavaa ja kodikasta pitkästä aikaa. Mutta jos kesä sattuu tosiaan olemaan mustasukkainen, sanon tähän väliin, että tykkään susta kesä kuitenkin eniten. ;)
  Aivan ihanat kuvat, sanoo tää toinen korihullu...

  VastaaPoista
 2. Herkkä syyshortensia kuin kermavaahtoa!
  Kynttilät tuovat sen tunnelman...minäkin ensimmäiset jo eilen sytytin vaikka mittarissa 31,5C ulkona!
  Mutta pakko oli saada pala tunnelmaa!

  Heleitä syyspäiviä sinne ja lämpöä!

  VastaaPoista
 3. Teillä on kaunista!
  Hortensia ja maljakko on kaunis pari.
  Tykkään myös lankaköynnöksestä. Sisällä se ei minullakaan kauaa menesty.
  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Siul on kiva tapa kirjottaa. Kuvatkin on aivan ihania. Olen samaa mieltä, kotona on hyvä olla. Toivottavasti saat levättyä ja rauhoituttua, ettet ihan väsähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Olisi hyvä kun olisi sopivassa suhteessa lepoa ja menemistä, niin että säilyy jonkinlainen elämänhallinnan tunne. :)

   Poista
 5. Mitäs sitä sisustusintoa kaipailemaan, kun kotona on jo niin kaunista ja viihtyisää :)
  Itsekin olen jo sytytellyt kynttilöitä, mutta Kölnistä ovat syysilmat vielä kaukana. Viime viikolla oli vielä helteitä eikä ruskaa tule ennen lokakuuta. Mutta suomalainen minussa kaivaa kynttilät ja viltit esiin, kun kalenteri kääntyy syyskuuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :D Kuvia varten piti vähän raivata tavaroita ja kuvakulmat valittu niin, ettei keittöön näy. :)))

   Poista