20. lokakuuta 2017

Ihana sinipiikkiputki


Sinipiikkiputket ovat aivan mahtavia palleroita! Laitoin niitä kolmeen eri maljakkoon matalan koritarjottimen päälle. Kori tavallaan kokoaa asetelman yhdeksi kokonaisuudeksi. Yhdessä maljakossa on hiukan samaa sävyä sinipiikkiputken kanssa. Puun väri korissa korostaa kivasti piikkiputken väriä.Aurinko on paistellut kivasti viime aikoina. Toivotaan jatkossakin paljon aurinkoisia päiviä. Kyllä sitä synkkyyttä saatiinkin ihan tarpeeksi, kun pitkään satoi vaan.
Sain siivottua vaihteeksi keittiönkin oikein kunnolla. Kiva aloittaa viikonloppu niinsanotusti puhtaalta pöydältä. Koululaisilla alkaa nyt syysloma, mutta minulla ei valitettavasti sellaista ylellisyyttä ole. Onneksi on kuitenkin viikonloppu, eikä mitään pakollista ohjelmaa.
Ihanaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia

 1. Ompas ihania maljakossakin nuo sinipiikkiputket. Edelleen huokailen vain ihastuksesta, kun teillä on niin kaunista ja siistiä! Mukavaa viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinipiikkiputket on ihan huippuja <3 Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Voi miten kauniita kuvia♥ ja nuo sinipiikkiputket on kyllä hauskannäköisiä:) En ollutkaan tuollaisia ennen nähnyt..Mukavaa syyslomaa sinne lomalaisille ja hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ei vitsit, onpas tosi hieno kukka! Ja jotenkin sopii niin hyvin tähän syksyyn... :)

  VastaaPoista