6. lokakuuta 2017

Rentoa viikonloppua!Pitkästä aikaa viikonloppu kun kalenterissa ei ole mitään. Ihanaa! Saadaan viettää aikaa perheen kesken ja tehdä mitä huvittaa. Ajateltiin huomenna ehkä leipoa, jos huvittaa. Ja kukkasipulit olisi vielä laittamatta maahan. Syyskuu mennä hurahti tosi nopsaa ja nyt on muka jo lokakuu.Sain mieheltä eilen kauniin kukkakimpun. Kyllä se vain piristää mieltä. Ei ole hirveän yleistä että saan kukkia, mutta aina se on yhtä ihanaa.Olen puuhastellut tässä yhden projektin parissa ja saan toivottavasti pian paljastaa asiasta jotain täälläkin. Tänään sain homman päätökseen ja viikonlopun saa nyt vain ihan ottaa lunkisti. Tänään meillä on perinteeksi muodostunut pizzaperjantai, johon kyllä kuuluvat vähän muutkin herkut.
Viherkasvit on kyllä ihania. Nyt kun elämä on siirtynyt enemmän sisätiloihin, niin viherkasvit ovat tulleet entistä tärkeämmäksi. Sain muuten vihdosta viimein tuon peuranpään tuohon seinälle ja peilin samoin, tilasin ne jo keväällä ellokselta, mutta ei saatu sitten heti laitettua. Ripustin peuran kaulaan valopalloja jo, kai sitä pitää jo alkaa pikkuisen valaista pimeitä iltoja.


Mukavaa viikonloppua ja hyvää lokakuuta kaikille!

4 kommenttia

 1. Kuulostaa aivan ihanalta viikonlopulta! Tuollaiset hetket ovat ihan parhaita. Tunnelmallista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi miten siellä onkin kaunista ja kodikasta♥ Ihania kuvia!! Tuollaiset pizzaperjantait ja viikonloput että saa vain rentoilla ja olla kotona onkin huippua:) Kaunista syksyistä viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tälläiset viikonloput on ihan parhaita. <3 Mukavaa viikonloppua!

   Poista