23. lokakuuta 2017

Takkatuli lämmittää


Sen verran ovat jo pakkasyöt viilentäneet taloa, että lisälämpöä on haettu iltaisin takkaa polttamalla. Meillä on talossa maalämpö ja se ei reagoi lämpötilojen muutoksiin kovin nopeasti. Sen vuoksi päädyimmekin rakennusaikana valitsemaan varaavan takan sijasta kiertoilmatakan. Kiertoilmatakka puhaltaa lämmintä ilmaa välittömästi huonetilaan ja sillä saadaan nopeasti lämmintä.Lämmönlähteen lisäksi takka on ihana tunnelman tuoja pimeneviin iltoihin. Halusimme takkaamme modernin hissiluukun, jonka läpi kaunis loimu tulee hienosti oikeuksiinsa. Syyhyttäisi muuten vähän alkaa kutomaan villasukkia. Tuohon takan eteen voisi hakea yläkerrasta nojatuolin, siinä olisikin mukava kilkutella puikkoja.
19 kommenttia

 1. Voi että kuinka kaunista teillä on!! Taidan sanoa tämän joka postauksen kommentissa, mutta kun ihan joka kerta ajattelen sitä! Ihana takka. Mikään ei kyllä voita takkatulen lämpöä, kun kylmästä ilmasta kömpii sisälle <3 Mukavaa uutta viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kivasti viherkasveja sulla tuolla. Minä ostin uusia kukkapurkkeja,jos niitä laitan Vittsjö-hyllyyn.Iskenyt vihermania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on vihermania vaivannut jo jonkin aikaa. :D Kiva mania kuitenkin. ;)

   Poista
 3. Takkatuli on kyllä mukava elementti. Hyvä idea ryhtyä kutomaan villasukkaa takkatulen loimussa, kunhan ei unohdu tuleen tuijottamaan. Niin saattaa käydä, sillä tulta on mukava katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D En tiedä saanko muutenkaan aikaiseksi, mutta hirveästi tekisi mieli. Katselin uusia lankojakin tänään kaupassa. :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia, Oi miten ihana takka ja se lämpö...Ah!:)♥ Takkatulen loimotuksessa on jotakin niin rentouttavan tunnelmallista! Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Takkaa meilläkin poltellaan oikeastaan joka ilta. Se luo tunnelmaa ja rauhoittaa, käytännön lämmityksen lisäksi.
  Teillä on tosi kaunista. Silmiin naulautui erityisesti tuo musta kukkahylly tuolla ikkunan edessä. Kaunis, mutta tarpeeksi eleetön ja läpinäkyvä juuri tuohon paikkaan. <3
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, halusin siihen tosiaan jonkun matalan hyllyn, jossa viherkasveilla olisi mukavat olot paistatella päivää. :) Mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 6. Kyllä se takkatulen ääressä on mukava olla jo vaikka vain katsella tulta. Ja hiilloksen kekäleet vasta upeita on katsella. Hyvää viikonjatketta.

  VastaaPoista
 7. Teillä on tosi kodikasta ja kaunista! Takkatuli luo ihanaa tunnelmaa. Meilläkin pidetään takassa tulia talvikaudella lähes päivittäin. Hyvää alkavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Takkatuli on ihana <3 Hyvää marraskuuta!

   Poista
 8. Tuli pääsee tosi kauniisti esille takassanne. Siinä yhdistyy kivasti kauneus ja käytännöllisyys. Mukavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
 9. Olette saaneet todella hienon tunnelman ja tuo takka sekä sisustus sopii todella hyvin yhteen. Kivan iso myös tuo lasinen takkaluukku, joka varmasti valaisee hyvin sekä näyttää hyvältä, kun tuli palaa siellä. Mekin olemme miettineet uuteen taloomme, että voisimme hankkia takan. Kiitos hyvistä sisustusideoista!

  VastaaPoista