15. marraskuuta 2017

Tyhjänpäiväisiä sisustuskuvia


Heipä hei! Täällä on sairasteltu oikein urakalla ja vähän muutakin murhetta on ollut. Tulin itsekin kipeäksi tyttöä hoivatessa ja kurkku on edelleen tosi arka. Mies oli useamman päivän työreissussa, mutta on nyt onneksi palannut kotiin.Tekisi mieli kirjoittaa muutama sana äitiyden vaikeudesta ja haikeudesta. Vaikka kaikkensa yrittää ja pyrkii tekemään kaiken oikein ja vaikka rakastaa niin että sattuu, niin silti saa välillä kuraa niskaan ihan huolella. En kuitenkaan tee tästä nyt niin trendikästä kantaa ottavaa kirjoitusta, vaan esittelen vain näitä tyhjänpäiväisiä sisustuskuvia, jotka otin viime viikonloppuna.Toivotaan että flunssa alkaa meillä pian helpottaa. Ei ole kivaa tämä sairastaminen. Onkos teillä muilla säästytty flunssilta tänä syksynä? Tuntuu että kaikenlaista on ollut liikkeellä.4 kommenttia

 1. Täydellinen vanhempi tai äiti ei kenenkään onneksi tarvitse ollakaan. Ollaan me riittävän hyviä puutteinemme kaikkinemme. Aina ei tarvitse ottaa kantaa. Sinun ei tarvitse hävetä sisustuskuviasi. Tykkään yli muiden noista, jossa maisema avautuu ihailtavaksi ikkunasta. Toipumisiin ❤️ Täällä ollaan toistaiseksi terveinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ Hyvä että olette saaneet olla terveitä!

   Poista
 2. Onpa teillä kaunista! Toivottavasti olosi on jo parempi. Olen itse säästynyt flunssalta tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valitettavasti olo paheni vielä tuosta, jouduin olemaan perjantain poissa töistä. Oli kuumetta ja ääni lähti lähes kokonaan. Ehkäpä nyt paranemaan päin? Toivotaan ainakin niin. :)

   Poista