4. joulukuuta 2017

Leivottiin pullaa


Nyt voi vetää taas rastin johonkin seinään. Tätä ei nimittäin kovin usein tapahdu! Leivottiin tytön kanssa korvapuusteja lauantaina. Saattoi olla jopa eka kerta kun leivoin pullaa tässä talossa ja ollaan asuttu täällä nyt kaksi vuotta.Leipominen on kyllä ihan hauskaa kun siihen vain ryhtyy, en tiedä miksi sitä tulee tehtyä niin harvoin. On muka kaikkea muuta paljon tärkeämpää. Ajattelin kuitenkin tarjota isosiskon synttäreillä pullaa ja siitä se ajatus sitten lähti. Pakkaseen saatiin aika monta pussillista.Ja pitihän sitä pullaa vähän maistella tuoreenakin heti. On se vaan hyvää!

6 kommenttia

  1. Tuoksu tulvi tännekin. Kiitos vinkistä. Pojanpoika tulee yökylään. Taidammekin leipoa jotain. Hyvää itsenäisyyspäivää.

    VastaaPoista
  2. Hienonnäköiset on puustisi. Ja mikä parasta siirrät sen taidon lapsillesikin se tulee siinä kuin itsestään kun ovat mukana puuhissa. Meillä on kaksi poikaa ja niiden kanssa leivottiin ja tehtiin ruokaa. Nyt aikuisenakin tekevät ihan mielellään. Hyvää Itsenäisyyspäivää.

    VastaaPoista
  3. Oi miten herkullisen näköisiä kuvia! Tuo pullan leivonta on niin mukavaa yhteistä puuhaa! Se uunista tuleva pullantuoksu on sitten ihana:) Mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista