16. tammikuuta 2018

Kyllä on kylmä!


Kylläpä tuntuu kylmältä nyt. En tiedä mikä tuosta ilmasta tekee nyt niin raa'an, vaikka mittarin mukaan ei sentään mitään siperian lämpötiloja vielä ole. Onko viime vuosien talvet olleet niin leppoisia, ettei enää siedä pakkasta? Eilen menin saunaan ihan vain siksi, että olin niin jäässä, ja tänään oli aivan pakko töistä kotiuduttua laittaa heti tuli takkaan.Olen alkanut lukea joululahjaksi saatua kirjaa, Lars Keplerin Kaniininmetsästäjää. Se on aika jännä, kuten Keplerin kirjat yleensäkin. Minusta se ei ole ollut ihan yhtä hyvä kuin aiemmat Joona Linna -kirjat, mutta menettelee.Mikäs tässä takkatulen ääressä lueskellessa ja jäistä kroppaa sulatellessa. Mukavaa tiistai-iltaa!

10 kommenttia

 1. Takkaa gäälläkin lämmitellään,kun on 9 ollut nyt pakkasta.Vilttejä onkin saanut kaivaa esille,mutta onneksi helmikuu kohta häämöttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja ennenkuin huomaakaan on taas kevät. Toivotaan että tulee ihana kevät eikä sellainen kuin viime vuonna...🙈

   Poista
 2. Tuo tuuli tekee ilmasta vielä kylmemmän.
  Takkaa on täälläkin lämmitetty.
  Ihanaa viikon jatkoa sinne!💕💕

  VastaaPoista
 3. Tänään Tukholmassa tuntui, että merituulessa koko ihminen sieluineen kaikkineen jäätyi. Ihanan näköinen tuo takkatulen. Lämpimiä lukuhetkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri ilmasto on kyllä talvella paha. Ei sovi minulle ollenkaan. :)

   Poista
 4. Takkatuli tuo niin kotoisan tunnelman!
  On ihana kääriytyä peittoon ja lueskella kirjaa sen äärellä, jos ei tarvitse mihinkään mennä. Tuo sun kirja taitaa olla tosin liian jännä mulle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) No se on kyllä aika jännä, vähän turhankin kuvaileva paikotellen...

   Poista
 5. Olen huomannut ihan saman asian, pikkupakkasetkin tuntuvat nyt jotenkin paljon kylmemmiltä! Talvet ovat tosiaan olleet niin leutoja, että kylmänkestävyys on varmaan huonontunut.

  VastaaPoista