6. tammikuuta 2018

Yläkerran aulan uusi ilme


Hyvää loppiaista ja hyvää tätä vuotta! Pikku tauko blogista teki ihan hyvää. Käytiin esikoisen kanssa Itä-Suomessa kummitätiä katsomassa ja ensi viikolla olisi paluu arkeen, niin lapsilla kuin aikuisillakin.Yläkerran aulaa on laitettu hiukan viihtyisämmäksi. Alakerran työhuoneesta kannettiin sohva ylös. Laitoin lasten koulukuvat kehyksiin ja seinälle. Ostin Ikeasta muutaman uuden tyynynpäällisen, viltin ja mehikasveja pöydälle. Nuo hyllyssä olevat kasvit ovat muovikasveja, koska siinä tuskin oikeat menestyisivät. Mehikasvit ehkä jaksavat lampun valossa tuossa elellä.
Yläkerrasta tuli minusta nyt paljon viihtyisämpi ja sohvalla onkin tullut muutaman kerran loikoiltua hyvän kirjan parissa.6 kommenttia

 1. Oi, olipas kiva kun kävit kommentoimassa blogissani, sitä kautta löysin sinunkin kauniin blogin! Ihanan rennolta ja viihtyisältä näyttää <3 Onko tuo hylly se Ikean versio, en muista nimeä nyt yhtäkkiä (dementia)? Onpa se hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vastavierailulle! :) Joo, hylly on Ikean Vittsjö -sarjaa.

   Poista
 2. Tauko tekee aina hyvää :)

  Tämä näyttää muuten eri viihtyisältä. Tuossa saattaa ajatus lentää.

  VastaaPoista
 3. punainen sohva korostaa muuta huonetta todella upeasti! Kaunis sisustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sohva on ehkä vähän liiankin punainen... Siitä on aikaa kun sohva on ostettu, eikä makuni ole ihan sama enää. Mutta en ole viitsinyt siitä luopuakaan, kun on niin hyvä sohva. :)

   Poista