19. huhtikuuta 2018

Huhtikuista hulinaa


Tämä huhtikuu on buukattu täyteen menoa lähes joka viikonlopulle. Viime viikonloppu oli ainut kotiviikonloppu ja sekin meni pihahommissa ja Ikeassa. Seesteisyyttä voi siis hakea vaikka tästä keittiön pöydällä olevasta kukkakimpusta. Kimpussa on ihanaa valkoista tähtiputkea ja heinämäistä hirssiä. Kivasti sopii muuten tämä kimppu yhteen tuon valokuvatapetin kanssa.
Tänään pakataan laukut, sillä lähdemme mieheni kanssa aikaisin huomenaamulla Milanoon keittiömessuille. Äitini tulee meille lapsenlikaksi. Odotan messuja innolla, sieltä saamme varmasti paljon uusia ideoita. Emme ole sentään uusimassa keittiötä ihan vielä, vaan käymme haistelemassa keittiömaailman uusia tuulia työtämme ajatellen. Olemme tuoneet vuosien varrella Euroopan messuilta monia kivoja ideoita perheyrityksemme käyttöön.
Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille! Ensi viikkoon!

17 kommenttia

 1. Antoisaa messuilua ja hyviä "messutuliaisia". Milano on yksi lempparikaupumkejani, vaikka en ole muotitietoinen. Viimeisestä käynnistäkin on pitkä aika. Kaunis kukkakimppu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, visiitti oli aika nopea ja lauantaipäivä meni messuilla, joten kauheasti ei ehditty Milanoa näkemään. :)

   Poista
 2. Niin kaunis kukkakimppu, aivankuin luonnonkukista tehty.

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis kimppu, tähtiputki on yksi lemppareistani. Ihanaa reissua Milanoon :)

  VastaaPoista
 4. Katsoinkin. että ihan kuin luonnonkukkia. Hyvää matkaa ja laitappa tännekin kuvia mitä Euroopassa uusia tuulia puhaltaa keittiökaapeissa ja niiden malleissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tällä kertaa en ottanut kameraa mukaan joten kännykällä otetut kuvat eivät ehkä ole kovin laadukkaita . Mutta katsotaan jos joku koosteen tännekin laittaisin. Aika lailla samoja juttuja oli, kuin viimeksi Kölnin messuilla. Tumman ruskea on nyt todella paljon esillä väreissä. Tumma puu ja hiukan ruosteisen näköiset pinnat tasoissa ja ovissa.

   Poista
 5. Ihana tuo kimppu! Mulle vieraampi tuo tähtiputki, mutta pitääpä laittaa mieleen :-) Mahtaako sitä saada pihaversionakin, hmm... :-D Kivaa matkaa, kuulostaa upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saa tähtiputkea perennana, se on tosi kiva kyllä. :)

   Poista
 6. Kaunis kimppu, ihanaa reissua teille♥

  VastaaPoista
 7. Mistä ostit tähtiputkea leikkona . Ihastuttava kimppu ja sopii todella hyvin tapetin kanssa. Odotan messuideoita myös tänne .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen löytänyt tähtiputkea meidän lähikukkakaupasta. Uskoisin että monessa kukkakauassa on sitä, ja jollei ole niin pyydä tilaamaan. :)

   Poista