22. lokakuuta 2018

Syysloma!


Meillä on täällä nyt kouluista syysloma ja minäkin pystyin tällä kertaa pitämään pienen hengähdystauon töistä. Tämä syksy on ollut todella työntäyteinen, töitä on tullut tehtyä myös iltaisin ja viikonloppuisin kotoa käsin. Tunteja kertyi syksyn mittaan sen verran, että pystyn olemaan kotona lasten loman ajan, vaikka varsinaista lomaa minulla ei olekaan.


Kaiken normaalityön lisäksi tänä syksynä minua työllisti firman uusien nettisivujen suunnittelu ja Tampereen myymälämme avajaisten organisointi. Nettisivujen pääsuunnittelun ja rakentamisen hoitivat toki muut tahot, mutta koska minä toimin yrityksemme yhteyshenkilönä, sateli minulle jatkuvasti kaikenlaista kysymyksiä, tein paljon selvitystyötä, tietojen keräämistä, valokuvien metsästystä ynnä muuta. Myös kesällä uusiin tiloihin siirtyneen myymälämme avajaiset oli aika vihdoin järjestää, ja siihen liittyvät valmistelutyöt veivät yllättävän paljon aikaa. Avajaiset olivat kaksipäiväiset, ensimmäisenä päivänä pidimme ammattilaisille suunnatun kutsutilaisuuden ja toisena päivänä oli kaikille avoin tilaisuus. Päivitimme syksyn aikana myöskin mallistomme ja uudistimme asiakaslehtemme ulkoasua. Paljon normaalista poikkeavaa extratyötä siis. Toisaalta markkinointiasiat tulevat nyt jatkossa olemaankin normaalityötäni, mutta ehkäpä niitä ei yleensä satu näin paljoa samaan syssyyn. Olen ollut tosi innoissani uusista työtehtävistä ja saanut uutta virtaa työntekoon.
Ei siis ihme, että blogin suhteen on ollut vähän hiljaisempi kausi. Harrastuksetkin ovat jääneet vähän paitsioon. Mutta uskoisin, että nyt tilanne rauhoittuu töissä ja pystyy keskittymään elämässä vähän muihinkin asioihin. Ja tämä syysloma tuli nyt kyllä ihan tarpeeseen! Lähdemme loppuviikosta käymään lyhyellä kylpylälomalla perheen kanssa. Muuten ei mitään kummempaa ohjelmaa, saa vain kerätä voimia. Ehkäpä tästä intoudun taas päivittämään blogiakin ahkerammin.Mieheni toi minulle jokin aika sitten valkoisen orkidean. Se kukkii tosi runsain kukin. Myöskin ihmeköynnös on innostunut kukkimaan, vaikka auringon valon määrä vähenee jatkuvasti. Tuossa isojen ikkunoiden edessä on sille varmasti suotuisa paikka.Mukavaa viikkoa kaikille!

12 kommenttia

 1. Hienot kuvat ja tuo valkoinen orkidea on kyllä kaunis! Kaikenlaista puuhaa näin syksyisin riittää:) Onnea uusista nettisivuista ja myymälästä! Ihanaa syyslomaa sinne teille ja mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 2. Täällä nyt lomalla Amerikassa hiukan pitemmällä kierroksella Nyc-Miami.Markkinoimtityö vain on tärkeää ja on työntäyteistä!Ihana ele tuo saamasi kukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se tärkeää ja tosi mielenkiintoista :) Ihanaa lomaa! :)

   Poista
 3. Herkullisia kuvia! Syksy on usein hektistä aikaa, itsekin olisin kyllä kieltämättä kaivannut lomaa tähän saumaan, mutta enpä tuota tullut ajatelleeksi kun lomien pyytäminen olisi ollut ajankohtaista, ehkä ensi vuonna muistan! Oikein rentouttavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvät kuvat ja kuvakulmat jälleen kerran. Onnea uusille tuulille töissä.
  Melkein hengästyin, kun luin työkiireistäsi.
  Meilläkin on nyt syysloma.
  Nautinnollista kylpyläreissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, onneksi nuo kiireet ovat vain hetkittäisiä. Jatkuvasti en tuollaista tahtia jaksaisi. :) Hyvää syyslomaviikkoa sinnekin suunnalle!

   Poista
 5. Mukavaa syyslomaa kylpylässä. Rentoudu kunnolla ja onnea uuteen työtehtävään.

  VastaaPoista