26. tammikuuta 2020

Kimppu tulppaanienergiaa


Törmäsin eilen Citymarketissa tähän ihanan väriseen 25 tulppaanin kimppuun. Pakkohan se oli sieltä mukaan napata. Ihanaa, kun tulppaaniaika on taas täällä!
Kiva kun on saatu taas nähdä vähän aurinkoakin. Jotenkin tuntuu, että päivän pidentymisen kyllä jo huomaa. Enää ei ole ihan säkkipimeää, kun lähtee töistä kotiin.
Täällä on tämäkin viikonloppu otettu rentoilun kannalta. Viikonloput ovat tätä nykyä yhä enemmän akkujen lataamista varten. En tiedä olenko tulossa vanhaksi vai viisaaksi, vai molempia, mutta tuntuu että arki on niin hektistä, että enää viikoloppuna ei jaksa ylimääräisiä hulinoita.


11 kommenttia

 1. Ihana kimppu! Ja aina niin upeita kuvia! =)

  VastaaPoista
 2. Kaunis tulppaanikimppu! Siitä riittää iloa moneksi päiväksi, kannatti ostaa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kimppu, minulla on vielä tulppaanit ostamatta.

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat. Upea kimppu.
  Olen samassa veneessä Nilan kanssa.
  Mutta kun kotiudun Australiasta, ostan varmasti!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Niin tuovatkin, tulppaanit ovat yksiä lempikukistani. :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia jälleen! Tulee iloinen kevätmieli, kun niitä katselee <3 Ihailen blogissasi myös sitä, että pystyt sanomaan asiat lyhyesti ja nasevasti. Itse päätän toistuvasti, että nyt teen kuvapainotteisen postauksen ja vain ihan vähän tekstiä. Ja sitten lähtee taas tekstivirta juoksemaan... Mutta ehkä jonakin päivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä taas kadehdin niitä, jotka keksivät rutkasti jutun juurta joka postaukseen. Minulle se tuottaa vaikeuksia, mutta mennään kukin tyylillämme! :)

   Poista