15. syyskuuta 2020

Syysistutukset


Tulipas ihanan pirteä ja siisti tuosta etuoven sisäänkäynnistä! Sain eilen laitettua syysistutukset ruukkuihin. Hankin kellokanervaa ja hopealankaa ja käytin uudelleen kesäkukkaistutuksista heinää ja murattia.

Minulla on ollut hiukan harmia Instagramin kanssa. En tiedä mikä toiminnassani aiheutti sen, että minulle laitettiin joku esto päälle. En pysty tykkäämään muiden kuvista, enkä kommentoimaan. En myöskään pysty lisäämään tekstiä jos julkaisen kuvan. Luin jostain, että pitää olla 48 tuntia tekemättä mitään minkä Instagram nyt tulkitsee jollain lailla minun suunnastani spämmäykseksi. Ongelman pitäisi poistua itsestään. Teinkin näin, mutta ei. Edelleen tulee vikailmoitus, kun koitan vaikka kommentoida kuvaani. Tarinoiden lähetys onnistuu kuitenkin ja yksityisviestien kirjoittaminen.


Sunnuntaina siirsin pikkuruisen tammen alun parempaan paikkaan. Se kasvoi pellon reunassa tontillamme. Pellon toisella reunalla kasvaa myös pieni tammi, joka on tätä huomattavasti suurempi. Yritin kaivaa sitä irti, mutta joku juuri on niin vahvasti pystysuoraan alas, etten onnistunut. Mies lupasi sitä yrittää joku päivä. En tiedä onko tässä kasvanut tammia joskus. Tonttimme on vanhaa peltoa, enkä tiedä onko juuri tällä kohtaa ollut joskus joku piha tai istutettua kasvillisuutta. En usko että luonnonvaraisena täälläpäin olisi tammia kasvanut.

Tykkään tuosta alla olevasta näkymästä tontillamme nyt todella paljon. Kesäkeittiö tuo kivaa suojaa terassialueelle.
Mukavaa loppuviikkoa!

3 kommenttia

 1. Upeat!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Raikas ja kaunis blogi, ihana katsella kaikkea kaunista. Hyvää lokakuuta !
  t. sanosekukkasin.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun jätit kommentin. :) Tervetuloa uudelleen!

   Poista