2. kesäkuuta 2016

Esittelyssä saunatilat

Edellisessä postauksessa lupasin esitellä myös saunatiloja, tässäpä sitä siis. Meidän sauna ja saunan kylppäri on tehty ikäänkuin omaan "siipeensä" talossa. <KLIK> Saunaan kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta, joka toimii siis myös pukuhuoneena. Kylpyhuoneesta pääsee suoraan terassille vilvottelemaan. Käymmekin yleensä saunomisen välissä terassilla istumassa ja katselemassa järvelle.


Saunan ja kylppärin välinen seinä on kokonaan lasia. Saunan lauteet ja panelointi on tervaleppää. Sauna on aika suuri ja lasiseinä lisää laskennallista kokoa, joten kiukaankin pitää olla suuri ja tehokas. Tuossa on löylyä kyllä riittänyt.
Saunan kylppäriin emme halunneet vessanpönttöä, joten wc löytyy kodinhoitohuoneen puolelta heti kylppärin oven vierestä. Lattiassa ja seinässä on käytetty samaa laattaa kuin saunassa. Allaskaapin ovi on samaa Huurre-sävyistä tammiviilua kuin keittiössä. Samaa ovea on käytetty muissakin wc-tiloissa. Allastaso on Otsosonin valumarmoriallas Clever.Saunan ikkunoista näkyy myös se mainostamani järvimaisema. Siinä kelpaa löylytellä. :)


Kylppärissä on kaksi suihkua, jottei omaa vuoroa ei tarvi kovin pitkään odotella. Suihkujen välissä oleva syvennys on vielä hiukan kesken. Siihen olisi tarkoitus saada lasihyllyt pesuainepurkeille. Seinän vieressä on kapeat Unidrain -lattiakaivot. Terassille vievä ovi on maitolasia.2 kommenttia