20. elokuuta 2016

Kukkia, kukkia ja pihahommia vol. 12

Tänään ostin Tokmannilta viherkasveja ja syyskukkia. Viherkasvien nimistä minulla ei ole kyllä hajuakaan, mutta kiva piristys ne ovat joka tapauksessa. :) Eilen muuten vaihdoin olkkarissa hiukan järjetystäkin, nojatuolit pääsivät takan viereen ikkunanurkkaukseen ja hyllykkö joka oli siinä aiemmin siirtyi telkkarin viereen.
Kesäkukat olivat jo sen verran ränsistyneitä, että saivat tehdä tilaa syyskukille. Eilen ostin kolme krysanteemia ja tänään hain niille kaveriksi syklaamia ja murattia. Ruukuissa oli ennestään keijunkukkaa ja hopeaputousta, jotka saivat jäädä vielä ruukkuihin.Syklaami

Pihahommissa on puuhasteltu loputkin rinteestä kuorikkeelle ja tänä aamuna istutin havut paikalleen. Kaivurimies kävi tekemässä alanurmikon kylvövalmiiksi. Etupihalla nurmikko on saatu jo kertaalleen leikata ja myöhemmin kylvetty nurmi alkaa hiukan jo vihertää.2 kommenttia

  1. Kauniita syyskukka-asetelmia portailla. Äkkiä tuo teidän pihanne alkaa näyttää pihalta ja puutarhalta. Enää se ei ole rakennustyömaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pikkuhiljaa.. Pitäisi puitakin istuttaa mutta alkaa olla ihan takki tyhjä tälle vuodelle. Taidan siirtää kevääseen. Tai jos tässä vielä innostuisi. :)

      Poista