16. elokuuta 2016

Oodi takalle

Ihan viaton kännykällä räpsäisty kuva voi johtaa olkkarin äkilliseen siistimiseen ja kameran esille kaivuuseen. Tänään oli niin kylmä jo sisällä, että piti ihan takkaa alkaa lämmittää. Otin sitten kännykällä siitä kuvan instaan ja innostuin kuvaamaan olkkaria vähän enemmänkin. Olenhan sitä tässä kyllä lupaillutkin, joten tässä näitä nyt tulee. :)

Tässä samalla voinkin esitellä mitä tuli hommattua edellisellä Ikean reissulla olohuoneeseen. Olkkari sai uuden sohvapöydän ja pari rottinkista nojatuolia. Vittsjö sarjapöytä on kaksiosainen, mutta tykkään siitä noin, toinen osa on olkkarin nurkassa sivupöytänä. Tuoleiksi olin aluksi ajatellut isompaa rottinkituolia, Storsele nimeltään, mutta päädyin sittenkin pienempiin Holmsel -tuoleihin.Takkatulen ääressä on mukava pureksia pähkinöitä. Nyt on ollut kyllä kylmää, mutta enpä kiusallanikaan puhu syksystä mitään, koska mun kalenterin mukaan on elokuun puoliväli ja kesää on vielä jäljellä. ;)7 kommenttia

 1. Kaunista! Kiva nähdä mitä puutarhassasi kasvaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Puutarhassa on kaikki vielä pientä ja paljon pitäisi vielä istuttaa. Mutta ei kai tätä maailmaa hetkessä valmiiksi saa. :)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää. Kiva, kun on tilaa ja avaruutta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tykkään kans. Toisaalta ei ole liian hallimaiset mittasuhteet ja kodikkuuttakin löytyy. :)

   Poista