15. elokuuta 2016

Pihahommia vol. 11

Taas on tehty ylläri pylläri vähän pihahommia. :) Eilen laitettiin miehen kanssa pätkä rinnettä kuntoon. Laitettiin kangas ja kuorikatetta rinteeseen ja istutettiin muutama havu. Pieniä raukat on vielä, mutta eiköhän ne kasva. Meillä on kolmea erilista havua, kääpiövuorimäntyä, sinikatajaa ja tuiviota.Sinikataja 'Blue Carpet'

Perjantaina laitettiin lasten kanssa kiviä havuryhmän ja sokkelin väliin, sinne oli vielä laittamatta. Alkaa olla aika viimeistellyn näköistä. Jossain vaiheessa tulee vielä sokkelin pinnotus.

Tänään istutin perennoja takapihan penkkiin sekä mustilanhortensian ja kalliokielon etupihalle. Takapihan penkkiin tuli kahta erilaista syyshohdekukkaa, 'Rubinzwerg' ja 'Loysder Wieck', kaunopunahattu 'Magnus', tarhapäivänlilja 'Lacy Doily', myskimalvaa, tarhakylmänkukkaa ja hurmemaksaruohoa 'Common Red'.


Mustilanhortensia

Kalliokielo

Hurmemaksaruoho 'Common Red'


2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :D Kyllä tämän eteen on töitä tehtykin. Sitten ollaan aika pitkällä kun ei kaivurimiestä tarvi enää kutsua hommiin. Nyt on vielä kivet laittamatta rinteeseen, ne saa kaivuri nostella ja kuorikatetta vaikeaan paikkaan, sitten alanurmikon tasoittelu. Eihän piha koskaan ole valmis, mutta nämä perustustyöt on aika vaativia... :)

      Poista