12. elokuuta 2016

Makuuhuonejuttuja ja Pihahommia vol. 10

Kuopuksella nousi lämpö viime yönä, luultavasti nelivuotisneuvolassa saamansa rokotteen vuoksi, ja olen ollut tämän päivän tytön kanssa kotosalla. Ajattelin laittaa pari kuvaa vaihteeksi sisustuksestakin, mutta tulee niitä pihajuttuja tässäkin postauksessa. ;) Kävin kesälomalla lasten kanssa Ikeassa ja sieltä tarttui taas mukaan jos jotakin. Kunhan aikaa on enemmän laitan myös olkkarista ja yläkerran aulasta juttua. Nyt tulee kuvia makuuhuoneesta, jonne hankin yöpöydän ja uuden lampun.
Lakheden lamppu


Toisella puolen sänkyä ei parvekkeen oven vuoksi voi käyttää yöpöytää, välillä jakkara toimittaa sitä virkaa, se on sitten helppo siirtää pois tarvittaessa.

Vaatehuoneen liukuovet on Kabinetti -merkkiset, Esan Levykalusteen kautta hankitut. Tällä kertaa vaatehuone ei ollut kovin kuvauksellinen, joten ovet saivat jäätä kiinni. ;)

Eilen laitoin takapihan muurikivipenkkeihin lisää multaa ja istutin Taimimoisiolta tilattuja perennoja ja pari pensasta sinne. Multiin pääsivät siniheinä 'Moorhexe', mustaselja 'Black Lace', syyshortensia 'Vanille Fraise', loistosalvia 'Blau Königin', sammalleimu 'Atropurpurea', syyshohdekukka 'Wesergold', sinipallo-ohdake 'Blue Globe', tarhapäivänlilja 'Pink Damask' ja jalokurjenpolvi 'Orion'. Niin ja lisäksi äitini tuomia perennoja joiden tarkemmat nimet täytyy vielä tarkistaa.

Mustaselja 'Black Lace'


Tarhapäivänlilja 'Pink Damask'


Syyshortensia 'Vanille Fraise'
Aika tyhjää noissa penkeissä on vielä, mutta siskon pihasta haen näihin täydennystä ja huomenna olen menossa puutarhakaupoille taas. ;)

Rinteeseen on kaivettu istutuskuoppia ja huomenna haen niihin jotain istutettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti