6. helmikuuta 2018

Ihana kasviterraario!


Sain Kukkalan Sannalta aivan huippuihanan idean ja päätin toteuttaa sen tänään. Hain töiden jälkeen kaupasta muutaman mehikasvin ja ruukkusoraa. Sopivan suuri lasimaljakko sekä multaa minulta jo löytyikin.Maljakon pohjalle laitoin ruukkusoraa salaojitukseksi. Sitten laitoin kasvit purkkiin ja asettelin väleihin multaa suurella lusikalla. Kastelin mullan melko hyvin. Kovin usein näitä mehikasveja ei tarvikaan kastella.
Mullan päälle asettelin valkoisia ja harmaita koristekiviä. Ne viimeistelevät istutuksen ihanasti.Vitsi kun siitä tuli ihana! Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Olen joskus aiemminkin miettinyt että tällainen olisi kiva. Kiitokset vain  Sannalle ihanasta vinkistä!


22 kommenttia

 1. Oi aivan ihana terraario! Leppoisaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eikös olekin.😊 Kiitti, sitä samaa!

   Poista
 2. Voi kuinka kivan näköinen! Jospa tekis itsellekin tuollaisen! =)

  VastaaPoista
 3. Siitä tuli tosi nätti <3 Tästä taitaa tulla viherkasvivillitys :) Mulla tällasen tekeminen on ollut vasta mielessä, täytyy ensin hankkia sopivanlainen astia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en yhtään ihmettelisi jos tästä tulisi uusi villitys! :D Tosi kiva idea.

   Poista
 4. Tosi nätti. Minä ostin ennen joulua myös ison lasikulhon. Ensin minulla oli siinä jouluruusu. Nyt ajattelin laittaa siihen jonkun muun kukan . Myös tällainen vaihtoehto on jossain vaiheessa käynyt mielessä. Hieno toteutus .

  VastaaPoista
 5. Aivan täydellinen��. Kiitos ideasta!!! Mitä multaa käytit ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Ja kiitokset vain Kukkala-blogiin Sannalle, mistä tämän idean poimin! ;) Ihan tavallista kukkamultaa meni tuonne. :)

   Poista
 6. Kaunis idea ♥ Kiva blogi snulle, tervetuloa vastavierailulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tulen toki vierailulle! Kiva kun kävit blogissani. :)

   Poista