8. helmikuuta 2018

Kolme hyvää asiaa


Blogeissa on kiertänyt ihana Kolme hyvää asiaa -haaste. Koska haastetta ei ole vielä heitetty minun suuntaani (ja kyllästyin odottelemaan) niin päätin ihan itse haastaa itseni. Se ei varmaankaan ole kovin suuri synti, sitäpaitsi moni haasteeseen vastannut onkin jakanut haasteen avoimesti eteenpäin kaikille halukkaille.


KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVISSÄNI

Heräsin virkeänä klo 5:30, vaikka en ole todellakaan mikään aamuihminen. Työpäiväni alkoi tänään seiskalta, mikä tarkoittaa sitä, että mieheni huolehti lasten aamutouhuista ja kuskailuista. Jossain vaiheessa otettiin tällainen vuorottelu käyttöön, sillä vaikka niin kovasti lapsiani rakastan, niin aamut alkoivat tuntua liian raskailta, kun niistä oli vuosikausia perätysten aivan yksin vastuussa. Nyt lähden kotoa parina aamuna viikossa ennekuin lapset ovat heränneetkään ja hermot kiittävät!

Varasin tänään hotellin Milanosta. Lähdemme mieheni kanssa, joka on sekä pomoni että paras työkaverini, huhtikuussa Milanoon EuroCucina -messuille haistelemaan vähän keittiösuunnittelun uusia tuulia. Ihana päästä kaksin viikonloppulomalle, vaikka tämä nyt onkin työreissu.

Pääsin töistä jo kolmelta ja kotiin tultua oli vielä valoa kuvata yhteen kivaan blogijuttuun, josta lisää huomenna! ;)


KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA

Olen järjestelmällinen ja tarkka. Tästä on usein paljonkin hyötyä, vaikka joskus tuosta piirteestä voi olla haittaakin. Olen kuitenkin oppinut hellittämään, jottei mene liiallisuuksiin. Töissä ja blogityön parissa siitä on hyötyä, pidän kiinni siitä mistä on sovittu.

Olen aika taitava aika monessakin asiassa. Osaan laulaa, olen taiteellisestikin melko taitava ja teen hyvää ruokaa. Moni asia on vain ollut viime aikoina vähemmällä käytöllä. Taiteellisuuttani koitan kehittää tällä hetkellä piirtämisen tai maalaamisen sijaan valokuvauksen saralla.

Rakastan puutarhanhoitoa. En tiedä lasketaanko se yleensä hyviin piirteisiin tai ominaisuuksiin ihmisissä, mutta minä lasken nyt. Puutarhanhoito on mitä parhainta terapiaa ja stressinpurkua. Pitkän talven voi käyttää tulevan kasvukauden suunnitteluun ja taimikasvatus alkaa jo aikaisin keväällä.


KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

Perhe. Vaikka jokaisessa perheessä on aina joskus kinastelua ja jännitteitä, niin perhe on kuitenkin parasta elämässä. Pidämme toisistamme huolta. Ei pelkästään aikuiset lapsista, vaan myös lapset omalla tavallaan aikuisista. En tiedä missä olisin ilman perhettäni.

Koti on ihmisen paras paikka. Olen melkoinen kotihiiri, mutta kaipaan myös vaihtelua ja tuulettumista. Koti on kuitenkin se turvasatama ja latauspaikka hektisen elämän pyörteissä.

Terveys on tärkeää. Vaikka minulle onkin siunaantunut eräs pitkäaikainen sairaus, se ei kuitenkaan ole kovin vakava. Sairauden pahempina jaksoina osaa arvostaa todella paljon terveyttä ja niitä parempia kausia. Onneksi perusterveys on hyvä.


KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

Pääsemme kesällä matkustamaan ensimmäistä kertaa Amerikkaan! Olemme koko perhe aivan innoissamme siitä. Miehelläni on sukulaisia länsirannikolla ja on pitänyt useasti käydä katsomassa heitä siellä. Sukulaiset käyvät kyllä Suomessa ahkerasti, mutta nyt vihdoin toisinkin päin. Teemme perillä viikon mittaisen kiertoajelun ja käymme muun muassa San Franciscossa, Los Angelesissa ja Grand Canyonilla. Kokonaisuudessaan reissumme kestää kolmisen viikkoa.

Asumme tässä kodissa kolmatta vuotta ja se alkaa tulla tutuksi. Sisustus muotoutuu koko ajan juuri tähän kotiin sopivaksi. Se on pitkä prosessi, eikä ole koskaan valmis, mutta aika kivalta alkaa näyttää. Kesällä päästään jatkamaan pihahommia ja muokkaamaan ulkopuoltakin siihen suuntaan, mitä ollaan haaveiltu.

Vaikea keksiä tähän kolmatta konkreettista hyvää asia tästä vuodesta. Kuitenkin tuntuu, että tämä vuosi tulee olemaan hyvä. Ei ehkä helppo, mutta hyvä.


KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI

Kommentit ja vuorovaikutus. Ilahdun kommenteista tosi paljon ja vastaan niihin aina. Käyn myös ahkerasti lukemassa ja kommentoimassa muita blogeja. Sekä niitä joita seuraan, että myöskin uusia tuttavuuksia, joita blogin kautta aina välillä tulee vastaan. Käyn aina katsomassa blogiini kommentoineen ihmisen blogin, mikäli hänellä sellainen on.

Oman näköinen blogi. Mielestäni teen omannäköistä blogia, tyylini ei ehkä ole vielä kovin vakiintunut, mutta siihen auttaa aika. Olen suunnitellut ja muokannut blogia mieleisekseni itse, käyttäen pohjana bloggerin perusmallia.

Tavallinen elämä ja siihen liittyvät jutut. Vaikka meillä onkin asumispuitteet melko hienot tässä uudessa kodissa, niin sisustushankintani ovat usein ihan tavallisia pikku juttuja. En haali röykkiöittäin merkkitavaroita ja shoppailen melko vähän muutenkin. Iloa löytyy pienistä jutuista, sisustusta voi uudistaa muuttamalla järjestystä, vaihtamalla koriste-esineiden paikkaa tai tuoreilla kukilla.


KOLME BLOGGAAJAA, JOIDEN TOIVOISIN VASTAAVAN KYSYMYKSIIN

Koska itsekin itseni tähän haastoin, niin heitän pallon kaikille halukkaille. Mikäli kiinnostuit haasteesta, niin nappaa tämä ihmeessä omaan blogiisi. Olisi kiva kuulla, mikäli päätät vastata näihin kysymyksiin. Tulen mielelläni lukemaan kaikista sinun elämääsi kuuluvista hyvistä asioista!

6 kommenttia

 1. Olipas kiva postaus! Nappasin omaankin blogiini tästä ideaa :)

  https://ammattinaelama.blogspot.fi/2018/02/6-hyvia-juttuja-huonoista-paivista.html#more

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! Kävin lukemassa, mitä olit vastaillut. Kivoja tällaiset haasteet. :)

   Poista
 2. Oi miten kivaa luettavaa, Ihania hyviä asioita..on se kiva että ympärillä/elämässä on niin paljon hyvää❤ Mukavaa viikon jatkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli kiva vastailla näihin. Tuli löydettyä paljon hyvää, mitä ei aina osaa ajatella muuten.😊

   Poista
 3. Oli kiva lukea tätä postausta!
  Perhe on tärkein ja omakoti.❤️
  Ihana matka teillä tulossa kesällä.Wau!
  Me olemme kerran käynyt Floridassa ja oli kyllä ihana reissu.

  Ihanaa viikonlopun jatkoa!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla kyllä odotetaan reissua. :) Tulee varmasti ihana.

   Poista