4. helmikuuta 2018

Viikonlopun kuulumisia


Voi ihana mikä ilma tänäänkin tuolla ulkona. Kiva että saadaan vähän auringonpaistetta elämään. Harmi että täytyy nyt jättää kuitenkin ulkoilut väliin. Eilen oli jo paljon parempi olo, mutta yöllä otti tauti takapakkia. Nenä vuotaa kuin Niagaran putous... Tänään olisi siskon lapsilla synttärit, mutta taidan jättää ne väliin. Äiti lupasi ottaa lapset mukaan synttäreille. Täytyy nyt koittaa parannella vielä tämä päivä.Eilen käytiin Asta Rakentaja -messuilla lasten kanssa isukkia moikkaamassa ja kuvasin samalla messuosastomme. Se on kyllä aika makea! Kannattaa mennä käymään, messut ovat avoinna vielä tämän päivän. Illalla käytiin syömässä siipiravintola Hookissa Kehräsaaressa, lapset tykkää siitä paikasta tosi paljon. Oli tosiaan eilen jo ihan terve olo, muuten ei oltaisi uskallettukaan lähteä liikenteeseen. Jännä miten voi olotila vaihdella niin.
Täytyy kyllä kehua esikoista nyt. Reipas ja taitava. Hän tarjoutui ihan omatoimisesti laittamaan meille ruokaa tänään. Tulee riisiä ja kanakastiketta, ihana tuoksu jo leijailee kotona. Tulee varmasti tosi hyvää!Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

14 kommenttia

 1. Täällä ilmeisesti flunssa koettaa saada otteen, mutta olen yrittänyt karkoittaa sitä valkosipulilla. Tämä päivä menee kyllä lämpimän viltin allla visusti! Paranemisia sinne ❤️

  Upean valoisia kuvia ja niin kaunis kotinne 😍 Meillä on paistanut jo monta päivää aurinko, mutta hyytävä pakkanen kera pohjoistuulen pitää huolen, että ulkoilu on nollassa. Onneksi kevättä kohden mennään. Kivaa uutta viikkoa 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Kylmä on kyllä, mutta onneksi kevät on päivä päivältä lähempänä! :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia kodistanne!
  Minä olen vielä välttänyt flunssan, vaikka töissä sitä on liikkeellä. Ja mahatautikin on siellä jyllännyt. Toivotaan, etten saa tartuntaa.
  Paranemista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, toivotaan että säästyt pöpöiltä! :)

   Poista
 3. Kauniit kuvat kauniista kodistanne. Toistan itseäni kuin käkikello. Koita kestää. Olet ihanan nuoren äiti. Voit olla ylpeä hänestä. Paranemisiin.

  VastaaPoista
 4. kauniita kuvia! Toivottavasti tulet pian kuntoon!

  VastaaPoista
 5. Minulla oli yli kaksiviikkoa kestävä flunssa. Eikä se ole vieläkään kunnolla poissa. Minulla vaihteli myös päivittäin olotila. Toivottavasti paranet pian .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista se taitaa minullakin olla. Tänään olen voinut taas vähän paremmin, mutta huomisesta ei tiedä...

   Poista
 6. Ihanat kuvat❤ voi harmi että tuo lenssu kiusaa..Onneksi on tuollainen reipas apuri:) Mukavaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista