23. helmikuuta 2021

Talviloma ja vähän muitakin kuulumisia


Kuten olette huomanneet, ei blogin päivittäminen ole viimeaikoina ollut ihan ensimmäisenä mielessä. Olen ajatellut, että jos vaikka joka kuukausi saisi yhden postauksen, niin sekin olisi hyvä. Edellinen on tammikuulta ja kohta on helmikuukin taputeltu, mutta ehdinpä vielä kuitenkin.Olen saanut töissä entistä enemmän vastuuta markkinointiasioissa, mikä on todella hienoa ja inspiroivaa, mutta koska se on tosi paljon saman tyyppistä työtä, kuin esimerkiksi blogin pitämiseen liittyvä kuvankäsittely ja sisällöntuottaminen, niin en ole tosiaan sitten vapaa-ajalla enää jaksanut istua koneen ääreen tekemään samaa kuin olen päivät tehnyt töissä. Olen mielummin lähtenyt ulos lenkille tai muulla tavoin koittanut palautua.

Työ on ollut tosi mielenkiintoista ja yksi todella pitkään kestänyt projekti, jota sain olla vetämässä, tuli vihdoin päätökseensä helmikuun alussa. Muun muassa keittiöitä valmistavalla yrityksellämme Esan Levykalusteella, on jo useita vuosia ollut asiakasjulkaisu nimeltä Tuokio, josta on aina muutaman vuoden välein julkaistu uusi painos. Nyt sain olla suunnittelemassa ja johtamassa tätä projektia ekaa kertaa itsenäisesti. Se oli tosi opettavaista ja olen huippu tyytyväinen siihen, millainen lehdestä tuli. Tuokion lisäksi meillä on ollut markkinointikampanja Iltalehden kanssa ja artikkelien ideointi ja materiaalien ja pohjatietojen kasaaminen haastattelujen pohjaksi on ollut aika työllistävää, mutta myös tosi kivaa samalla.Nyt minulla on viikko talvilomaa ja aion viettää sen voimia keräten. Lapsilla on talviloma myös nyt, mutta emme varanneet mitään lomareissua, sillä keskimmäinen on osan lomasta rippileirillä. Aluksi piti olla koko talvilomaviikon, mutta koronarajoitusten vuoksi leiri laitettiin kahtia, jotta osallistujamäärä saatiin rajattua sallituun määrään. Hullua, onko meidän perheestä muka jo toinenkin lapsi saavuttanut tuon iän. Niin se aika vain menee nopsaa.

Mukavaa talvista viikkoa!

4 kommenttia

 1. Jos työ on kovin samanlaista kuin bloggaaminen (jota tekee pääasiassa harrastuksena), niin ei ihmekään, ettei blogi ole niin aktiivinen. Minulla on ollut vähän samaa ongelmaa, kun aloitin erään aikakauslehden päätoimittajana. Tekstien ja kuvien pyörittelyä, liian samanlaista kuin blogihommat, joten blogi on ollut vähemmän aktiivinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Toisaalta on hienoa, että saa tehdä sellaista työtä, mistä tykkää niin paljon, että voisi ihan harrastaakin sitä. Jos vielä työpäivän jälkeen jaksaisi. :D

   Poista
 2. Minulla taas opinnäytteen viimeisteleminen on vienyt ajan, joten bloggaaminen ei ole onnistunut entiseen tahtiin.

  VastaaPoista