2. helmikuuta 2018

Sitkeitä sissejä ja keittiökuvia


Niinhän siinä sitten kävi, että hyvästä yrityksestä huolimatta tulin niin kipeäksi, että tämän päiväinen työkeikka piti unohtaa. Kamera tuntuu kuitenkin jo vähän kasvaneen käteen kiinni, joten muutamat räpsyt otin kotona aikani kuluksi.


Jouluksi hankittu amaryllis intoutui puskemaan useampaankin kertaan uusia kukkavanoja. Nyt niitä ei enää näyttänyt tulevan lisää, joten heitin ruukun pois. Leikkasin viimeisen kukkavarren maljakkoon sulostuttamaan keittiötä. Keittiö oli muutenkin ihan kuvattavassa kunnossa pitkästä aikaa.

Amarylliksen lisäksi myös esikot näyttävät ihmeen hyviltä edelleen! Olen pitänyt mullan tasaisen kosteana alta kastellen ja laittanut esikot yöksi jääkaappiin. Ehkä siitä on ollut kuin ollutkin apua.
Mukavaa viikonloppua!

14 kommenttia

 1. Ostin tänään valkoisia esikoita olohuoneen pöydälle. Ehkä vienkin ne yöksi autotalliin, kun jääkaapissa ei ole tilaa. Kiitos vinkistä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä on kodinhoitohuoneessa ylimääräinen jääkaappi, varmasti unohtaisin kukat, jos veisin ne autotalliin. :D Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kauniit kukat. Kiitti vinkistä. Vienkin jouluruusun kylmiöön yöksi...Paranemista ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat. Jännitän omien jouluruusujen selviämistä talvesta kukkapenkissä. Matkin sinua ja tein valkoisesta pitkäksi hujahtaneesta amarylliksesta leikkokukan. Kestää freesinä pitkään. Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 4. Voi harmi että se tauti sitten oikein todella pukkasi päälle:( Toivottavasti paranet pian♥ Kivat kuvat olet ottanut ja voi että nuo Amaryllikset on sitten kauniita! Leppoisaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tänään on onneksi jo parempi olo ja pääsen tekemään sen kuvauksen, mikä eilen piti tehdä. Mukava päivä muutenkin tiedossa, käydään koko perhe ulkona syömässä. :)

   Poista
 5. Esikoita olen kaupassa katsellut, mutta vielä en ole ostanut.
  Kiitos hyvästä hoito vinkistä.
  Hyvää viikonloppua!❤️

  VastaaPoista
 6. Olá, linda casa aconchegada pelos lindos arranjos, votos de melhoras.
  Feliz fim de semana,
  AG

  VastaaPoista