1. helmikuuta 2018

Melkoinen lumipyry


Huh, mikä myräkkä! Oli vähän mielenkiintoista autoilla töistä kotiin, kun iso osa teistä oli ihan auraamatta. Sai kyllä mennä kieli keskellä suuta. Paljonkohan tuota lunta vielä tulee.Eilen alkoi ihan yllättäen kauhea flunssa. Nenä alkoi vuotaa ja vilutti. Lähdinkin tänään töistä jo hiukan aikaisemmin lääkitsemään itseäni kotiin. Tein ihanaa inkiväärijuomaa ja söin valkosipulia leivän päällä. Hätä ei lue lakia! Huomenna on päästävä töihin, sillä kuvaan meidän messuosaston Asta Rakentaja -messuilla. Siellä ei onneksi kauaa mene.Tänään koitan vain huilata ja parannella itseäni. Katsella tuota tuiskua sohvalta viltin alta.


Hyvää helmikuuta!

10 kommenttia

 1. Toivotaan, että pika-paranet! Keli tosiaan on kauhea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ Valitettavasti ei tapahtunut pikaparantumista ja jouduin jäämään kotiin täksi päiväksi. Nyt täytyy vain potea tämä tauti pois. Ei ollut oikotietä onneen...😁

   Poista
 2. Pikaista paranemista! <3
  Täälläkin oli tosi kurja ja hurja lumimyräkkä. Mulle tää lumi alkais jo riittämään. Voisko jo sanoa, että uusi lumi on vanhan surma? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ Luulen että vielä tässä vaiheessa uusi lumi on valitettavasti vain lisää lunta!😂

   Poista
 3. Tänään on kyllä ollut melkoinen myräkkä! Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
 4. Voih..pikaista paranemista sinne♥ On kyllä ollut melkoinen talvimyräkkä tänään, pakkasta ei niinkään mutta järkyn kylmä viima jotta tuntuu kuin sitä pakkasta olisi miljoona astetta..Hyrr:) Ihanaa alkanutta helmikuuta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ Onneksi on kuitenkin jo helmikuu ja ensi kuu on jo kevät kuukausi.😊

   Poista
 5. Täällä lunta sataa edelleen. Minulla oli kauhea flunssa kaksi viikkoa. En ole ihan kunnossa vieläkään. En muista sairastaneeni moista ennen . Paranemisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ Ikävää flunssaa ollut kyllä liikkeellä...

   Poista