18. syyskuuta 2016

Asu Hyvin

Olipas meillä jännittävä päivä tänään. Kotiamme kuvattiin Jukkatalon Asu Hyvin -lehteen, joka ilmestyy keväällä. Oli hienoa seurata ammattilaisia työssään. Jännä nähdä millaisia kuvakulmia lehteen tulee. ;) Minä käytin tilaisuuden hyväksi kuvausten jälkeen, kun kerran koti oli siivottu ja puunattu, otin itsekin pienen kuvakierroksen.



















4 kommenttia

  1. Hieno juttu, onnittelut! Hyvä kuvakierros :)

    Pakko kysyä tuosta takan luukusta, miten usein joudut sen siistimään? Ja miten teet sen? Meillä kun on samankaltainen takka, ja iso lasi. Tuntuu että se tummenee todella nopeasti. Onko siihen jotain kikkakolmosta, että pysyisi kirkkaana hieman pidempään? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! :)

      Mies puhdisti sen tässä juuri hiljan. Meillä on olemassa sellaista noenpoistoainetta, mitä siihen käytetään. Kauhean usein sitä ei meillä ole putsattu, vaikka kyllähän se tummuu kun takkaa poltetaan. Tarkemmin en osaa putsausoperaatiota selittää, kun se on tosiaan ollut miehen heiniä toistaiseksi. ;)

      Poista
  2. Ok, täytyypä googlata tuo noenpoistoaine. Me ollana putsattu tähän saakka sanomalehdellä + tuhkalla. Hyvin lähtee niinkin.

    Tunnelmallista syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin etsiä netistä sitä ainetta, mutten löytänyt, sitä ei varmaan enää tehdä. Mutta vastaavia löytyy. :) En ollut kuullutkaan tuosta sanomalehdellä ja tuhkalla puhdistamisesta. Aina oppii uutta! :D

      Kivaa syksyä teillekin!

      Poista