25. maaliskuuta 2017

Shoppailua ja viherkasveja

Tänään pidettiin perheen naisten kesken shoppailupäivä. Aamupalan jälkeen hypättiin esikoisen ja kuopuksen kanssa autoon ja hurautettiin pitkästä aikaa Tampereen Ikeaan. Olen jo pitkään halunnut hyllyä viherkasveille tuohon olohuoneen ikkunoiden eteen ja tänään oli aikataulussa sellainen kolo, että päästiin ostoksille. Tulihan sieltä Ikeasta tietysti taas muutakin ostettua ja paluumatkalla poikkesimme Pirkkalassa kauppakeskus Veskassa, kun esikoisen oli pakko päästä H&M:lle.

Löysin tänään myös lisää helmililjoja, jopa kukkiviakin vielä. On ne vain ihania. En malta odottaa että niitä alkaa kasvaa omissa kukkapenkeissä.

Olen aika ylpeä siitä, että olen onnistunut talvettamaan pelargonian viime kesältä. Ihan hyvinvoivalta se vaikuttaa ja kukkii toivottavasti komeasti vielä monta tulevaakin kesää. Näihinhän voisi vaikka hurahtaa.Kivasti nuo viherkasvit saavat tuossa nyt luonnonvaloa. Vaihdoin muutamalle isomman ruukunkin ja tuoretta multaa tänään. Nyt kun kiikutin kasveja tuohon, tuli muualle jotenkin tyhjää tilaa, joten täytyy ehkä hankkia muutama kasvi taas lisää. :)


5 kommenttia

 1. Hyvin sopii tuo hyllykkö kotiinne. Mahtava määrä valoa tulee nousta isoista ikkunoista. Kasvit kiittää ja kyllä se hyvää tekee ihmisillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😄 Niistä kyllä tosiaan tulee valoa, kesällä on joskus pakko käyttää rullaverhoja vähentämään valon määrää. Tykkään itsekin tuosta hyllystä kyllä tosi paljon, oikein yllätyin kuinka kivalta se näytti kun olin saanut kasvit siihen. Meillä on tuota samaa sarjaa pari isompaakin hyllyä, joten siinä mielessä valinta oli helppo.😊

   Poista
 2. Ihanasti sopii kukillekin tuo hylly! Meillä on samaa sarjaa kirjoituspöytä lasikannella, ja se on päätynyt kukkapöydäksi, mutta tuo hylly voisi olla vielä parempi kun siihen saa moneen tasoon. Kiva juttu oli muuten teidän kodista lehdessä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se kirjoituspöytäkin oli mielessä, mutta tuohon mahtuu tosiaan enemmän. Tykkään tosi paljon noista Vittsjö-sarjan kalusteista. :)

   Poista
 3. Aivan ihana ja kaunis hylly ja sopii täydellisesti tuohon valoisan ikkunan alle!
  Viherkasveja ei voi koskaan olla liikaa, eli siitä vaan uusia ostamaan :)

  VastaaPoista