17. elokuuta 2017

Kuvakierros puutarhassaKeittiöpuutarhasta alkaa pikkuhiljaa löytyä pientä naposteltavaa. 'Sungold'-tomaateista löytyy jo kypsiä ja herneitä saa ihan tuotapikaa. Muutama uusi kukka puutarhassa on aloittanut kukinnan.Kokeilin tänä vuonna mustia papuja. Mistähän tietää että ne on kypsiä? Aika pieniltä kyllä näyttävät vielä. Yksi auringonkukka on auennut ja tillit ovat kauheita hujoppeja jo.Valkoinen lilja on alkanut kukkia. Aika myöhään minusta. Näitä on aika monta noissa penkeissä, mutta vasta yksi kukka auennut.Muistaakseni tämä hortensia on 'Vanille Fraise', joka muuttuu myöhemmin punaiseksi. Jännä seurata miten väri muuttuu. Ritarinkannus kukkii nyt.
Vihdoinkin on saatu talon sokkelit pinnoitettua. Muuttaa talon ulkonäköä kyllä tosi paljon. Tuli siisti sokkeli ja hyvä väri valittiin.Mukavaa torstai-iltaa! Onko huomenna taas jo perjantai, kylläpä aika rientää.

9 kommenttia

 1. Ihanasti siellä kukkii! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköiset kuvat ja siistit rakenteet teillä :) Mulla on hortensioita useita erilaisia, mutta Vanilla Fraise puuttuu. Kartion malliset kukat on hauskat. Hortensioissa parasta on kukinnan monimuotoisuus. Kaunis jos nuppuvaiheessa ja tavallaan tuplakukinta, kun väri muuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Hortensiat on kyllä ihania, niitä tahtoisin lisää meille. :)

   Poista
 3. Kaunista teildän puutarhassa! Pitää kokeilla joskus itsekin noita tomaatteja :-) Ja sokkelin pinnoitus, koskahan saisimme aikaiseksi tehdä sen, näyttää teillä ainakin upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Nuo tomaattilajikkeet on ainakin olleet helppoja ja soveltuvat hyvin ulkokasvatukseen, meillä kun ei vielä ole kasvihuonetta. Nimeltään tomaatit ovat Sungold ja Outdoor Girl, kasvatin taimet siemenestä itse. :)

   Poista
 4. Kiinnostaa mitä pinnoitetta te käytitte, tarkoititko maalausta jos tarkoitit niin mitä käytitte. Meillä on mökillä sama edessä, sentakia kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokkeliin laitettiin Yki rouhepinnoite, jota saa monen eri värisenä.

   Poista