21. syyskuuta 2017

Syksy on tullut


// Yhteistyössä Huiskula


Myönnettävä se on, syksy on tullut. Onneksi käytiin Roomassa ottamassa tämän vuoden viimeiset lämmittävät auringonsäteet varastoon talvea varten. Puut ovat alkaneet vaihtaa väriä ja yöt ovat kylmiä. Viikonlopulle ja ensi viikolle lupaillaan aurinkoisia syyssäitä, joten ei sentään vaivuta synkkyyteen.Syksyn kunniaksi etuportaille on vaihdettu krysanteemien tilalle valkoisia ja punaisia callunoita. Osassa istutuksia säilytin lankaköynnökset ja hopealangat. Ne pärjäävät viilenevissä ilmoissa callunoiden rinnalla.
Vaikka laitankin joka vuosi näihin aikoihin näitä samoja punaisia ja valkoisia callunoita, niin aina ne jaksavat ihastuttaa. Jotain juhlallista on siinä, että tekee vuoden viimeiset koristeistutukset pihalle.Kiitokset Huiskulalle kukista!

10 kommenttia

 1. Niin kauniita syysistuksia. Ne piristävät mukavasti syksyistä pihapiiriä. - Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihania istutuksia! Mukavaa viikonloppua Sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit syysistutukset!
  Mukavaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
 5. Oi miten kauniita istutuksia!♥ Minäkin pidän kovasti callunoista, nuo on niin kauniin värisiäkin:) Mukavaa alkanutta syksyistä viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 6. Minä en ole saanut aikaiseksi ulko istutuksia ruukkuihin. On ollut niin paljon kaikenlaista mökillä ja kotona. Mutta yritetään.

  VastaaPoista