23. marraskuuta 2017

Hyvää kannattaa odottaa


Olette varmaan huomanneet, että meillä on keittiön niemekkeessä baaritaso. Olette varmaan myös kummastelleet, mitä ihmettä sillä teemme, kun meillä ei ole ollut baarituoleja. No, baarijakkarat ovat olleet kyllä ostoslistalla siitä saakka kun talomme valmistui, mutta vasta nyt tuli hetki kun saimme ne hankituksi.Hyvää kannattaa kuulemma odottaa. Hiukanko olin innoissani eilen, kun posti viimein toi meille kauan odotetun paketin. Paketista paljastui kolme iki-ihanaa Hayn About a Stool -jakkaraa.Pahoittelut hämäristä kuvista, mutta pitihän tuolit heti kuvata, vaikkei luonnonvaloa enää ollut juurikaan tarjolla. Kyllä ne vain sopivat kuin nenä päähän tuohon, sekä tyyliltään että väreiltään. Ihanat tuolit vai mitä?


14 kommenttia

 1. Ovat ihanat. Olisin sanonut vaikka, et olisi kysynytkään En lainkaan ihmettele, että olet täpinöissäsi. Mitkä hämärät kuvat? Minä en sellaisia löytänyt. Mukavaa iltaa ja huomista.

  VastaaPoista
 2. Kauniit tuolit.Ottaisin meillekin vaikka tuollaisen ihanuuden!

  VastaaPoista
 3. On ihanat ja tosi hyvät kuvatkin mun mielestä :) meillä neljän jälkeen kuvaaminen on täysin mahdotonta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika huonolaatuisia kuvia tuli, mutta innostus oli niin kova ettei hätä lukenut lakia😂 On kyllä ikävää aikaa tämä valokuvauksen kannalta. Töistä pääsen neljältä ja kotona olen puoli viis, sitten ruuanlaitot. Olenkin tehnyt välillä niin että lähden töistä pari tuntia aiemmin ja menen illaksi vielä töihin.😊 Kevättalvella alkaa taas helpottaa.

   Poista
 4. Oi miten ihanat tuolit ja niin on kyllä kuvatkin:) Totta se siis on että hyvää kannattaa odottaa:) Mukavaa viikonloppua❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan oltu kyllä tyytyväisiä noihin tuoleihin, niissä on tosi mukava istua. :)

   Poista
 5. Kauniit tuolit ja sopii teidän keittiöön niin hyvin.
  Teillä on valoisa koti!
  Hyvää viikonloppua!❤️

  VastaaPoista
 6. Kyllä on tosiaan hienot tuolit ja sopivat teidän tyyliinne. Minä kuvaan kuvani tabletilla ja ne saavat kelvata. Enkä anteeksi pyytele. Sinun otoksissasi ei ole mitään vikaa. Hienot kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olen vain niin kriittinen itseäni kohtaan. Pyrin kehittymään kuvaajana ja mikään ei muka koskaan ole tarpeeksi hyvä. :)

   Poista
 7. Oi, miten upeat jakkarat! Hyvää kannatti tosiaan odottaa. :) Mukavaa marraskuun loppua ja ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista