28. marraskuuta 2017

Jouluisia kuvia arkiston kätköistä


Teki mieli vähän kaivaa jouluisia kuvia koneen kätköistä. Osa kuvista on otettu viime jouluna ja osa on Kotiblogit -lehden joulunumeron kuvauksista. Perjantaina saakin jo avata ekan kalenterin luukun ja sunnuntaina on ensimmäinen adventtisunnuntai.Meillä on joulukuulla vielä esikoisen synttärit, joten kovin jouluista sisustusta en halua kotiin vielä ennen sitä. Mutta kiva on jo vähän miettiä, mitä tänä vuonna laittaisi.Mitään kovin ihmeellistä tosin en halua, luonnollisia materiaaleja, havuja ja kynttilöitä paljon. Jouluna tärkeintä on yhdessäolo ja rentoilu, ja hyvä ruoka tietysti. :)


10 kommenttia

 1. Tunnelmallisia otoksia, jotka virittävät mielen jouluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä onkin virittämistä. :D Minulla on fiilis ihan hukassa, tässä on vielä syntymäpäiviä ja hautajaisia ennen jouluaattoa, enkä tiedä missä välissä ehdin joululahjaostoksille... Olisi hyvä kun se pukki oikeasti hoitaisi nämä hommat! :D

   Poista
 2. Männynoksat näyttävät tosi kauniilta tuossa maljakossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, täytyy hakea männyn oksia jostain jouluksi. :)

   Poista
 3. Mulla on järjetön joulutus nyt päällä ja ens viikonloppuna pankki räjähtää! Kiitos siis näistä kuvista :)

  VastaaPoista
 4. Minä olen myös kaipaillut joulufiilistä, enkä ole tänä vuonna saanut vielä oikein otetta siitä. Taidan käydä viikonloppuna lenkillä nappaamassa myös muutaman männyn oksan maljakkoon, jos saisin sitä kautta joulufiilistä nostettua. Kiitos ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se fiilis sieltä viimeistään aattona tulee. :)

   Poista