22. marraskuuta 2017

Joulua kukilla

// Yhteistyössä Huiskula


Ai että! Olen ihan innoissani näistä kukista. Hyasintti ja jouluruusu tuovat aina iloisen joulumielen tullessaan. Jouluruusu on kaunis ja herkkä ja hyasintit ovat ihan huippusuloisia, vaikka eivät vielä kukkisikaan.
Näiden kukkien myötä innostuin jo vähän laittamaan punaistakin sisustukseen. Ulkona satanut lumi jotenkin nyt sallii tuonkin värin, joka ei yleensä ole lempivärejäni sisustuksessa.Pesin hyasinteista mullat pois ja asettelin niitä kahteen eri astiaan. Juurten päälle laitoin koristekiviä, vaikka juuret ovat ihan kauniita paljaaltaankin.


Kai sitä näin marraskuun lopulla voi jo hiukan hullaantua joulukukista?


Kiitokset Huiskulalle kukista!

12 kommenttia

 1. Tyylikkäät asetelmat! Vau! Muutenkin huokailen täällä ihastuksesta. Itsellä on väkisinkin aika kirjava sisustus. (Olemme tuoneet mummonmökkiin ne kalkut aiemmista kodeista, jotka eivät ole nuorille kelvanneet.) Mukavaa illan jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Ihanan valoisat kuvat ja kyllä joulukukille!

  VastaaPoista
 3. Todella tyylikästä! Jouluruusu on minulle ihan uusi tuttavuus, kauniin näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluruusu on kyllä ihana, mikäli sen saa pysymään hengissä kevääseen, sen voi istuttaa puutarhaan. Silloin sen kukinnasta saa nauttia aikaisin joka kevät. <3

   Poista
 4. Oi miten upeita kuvia,niin kauniita♥ Joulukukat on kyllä ihania..hyasinttien huumaava tuoksu..Ah:) tuollaista jouluruusua en minäkään ole aiemmin nähnyt.. Mukavaa päivää♥

  VastaaPoista
 5. Olet tehnyt kauniita asetelmia ja todellakin nyt voi jo vähän laitella joulukukkia esille. Itsellänikin on tuo jouluruusu. Se on yksi suosikkini joulukukista. Hyasitteja ostan myös joka vuosi. Rakastan niiden tuoksua ♥

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniita kuvia! Hyasintit on kyllä upeita, harmi kun en kestä niiden tuoksua lainkaan. Onneksi voin somen kautta ihastella muiden sinttiasetelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että tuoksu ei sovi sinulle. Minusta hyasinttien tuoksu ei kuitenkaan ole enää niin voimakas kuin aiemmin on ollut, onkohan sitä tarkoituksella jalostettu tuoksuttomampaan suuntaan?

   Poista