22. joulukuuta 2017

Viime hetken joulupuuhasteluja


Innostuttiin eilen nuorimmaisen kanssa vielä tekemään piparkakkutalo. Ollan tehty piparitalo näillä ohjeilla ennenkin, suunnittelin sen muutama vuosi sitten, kun asuimme vielä vanhassa kodissa. Piparitalon pihaan tuli kaiken näköistä piparkakku-ukkoa ja -otusta.
Ostin eilen kukkakaupasta nipun eukalyptusta ja väsäsin niistä tänään kranssin. Vitsi kun tuosta eukalyptuksesta tulee ihana tuoksu kotiin! Sen haistaa jo ovella, kun tulee kotiin. Ihana raikas tuoksu. Laitoin kranssiin myös muutaman kuusenhavun joulutunnelmaa tuomaan.Nyt olisi vielä siivoiluja ja ruokien valmisteluja jäljellä. Ajattelin ottaa ihan rennosti tänään. Vessanpesut, petivaatteiden tuuletus ja lakanoiden vaihto saavat riittää. Suhteellisen siistiä meillä on muuten, ja imuroida täytyy vielä myöhemminkin, joten sitä on turha tänään harrastaa.Ihanaa Joulua kaikille, mikäli en tänne blogiin enää ehdi ennen aattoa!

12 kommenttia

 1. Kaunis, yksinkertainen, hyväntuoksuinen kranssi. Sievä piparkakkutalo ja talonrakentajia. Hienot kuvat henkivät joulun tunnelmaa. Hyvää joulua teidän perheelle.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kranssi ja herkullinen piparitalo.
  Sinulla on muutenkin niin siistiä, joten pieni pintapuunaus varmasti näin jouluksi riittää.
  Oikein hyvää joulua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihana piparkakkutalo, samoin kranssi on kaunis. Mukavaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 4. Ihana talo ja kranssi! Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloinen piparkakkutalo! Ihanaa joulua teille! <3

  VastaaPoista
 6. Suloinen piparitalo ja ihana kranssi❤ Hyvää joulua koko teidän perheelle❤

  VastaaPoista