19. joulukuuta 2017

Jouluviikon terveiset


Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja tontuilla on kädet täynnä töitä. Niin allekirjoittaneellakin tuntuu olevan. Ajattelin heittää tässä pienet terkut kuitenkin, voi olla etten viikolla ehdi enää iltaisin bloggailemaan.Saimme ruokapöytään uuden kannen jouluksi. Kyllä tuo tammipuinen tuntuu nyt kivemmalta, kuin se musta vanerikansi, joka siinä aiemmin oli. Tai puolensa molemmissa, mutta vaihtelu kyllä virkistää mukavasti. Tuo tammilevy on petsattu samaan sävyyn, kuin muutkin tammipuiset materiaalit talossamme. Pöytä on minun suunnittelemani. Teetimme mustan metallijalan pari vuotta sitten paikallisella yrittäjällä. Tuohon on helppo vaihtaa kansi, mikäli mieli muuttuu.Lunta on vielä ainakin toistaiseksi ihan kivasti. Saa nähdä pysyykö se jouluun saakka, kun on luvattu plus-asteita. Olisi se nyt kiva saada valkea joulu vaihteeksi.


Meillä on huomenna pojan joulujuhla ja tonttupajan lahjankäärintäurakka alkaa tänään, kun saan talon hetkeksi lapsivapaaksi alueeksi. Mitäs joulupuuhia teillä on vielä listalla?

6 kommenttia

 1. Ruoka puuhat on kesken niiden valmistelu, kun me emme osta paljon valmiina. Mutta jännittävää joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös ruokahommia vielä. Perunalaatikkon ja karjalanpaistin teen varmaan aatonaattona. Osa ruuista on tehty jo pakkaseen valmiiksi, ja osan ruuista tekee joku muu. Esim. kinkun ostimme anopin kanssa puoliksi ja hän lupasi paistaa sen leivinuunissaan. Rosolli ja muut salaatit tehdään aattona. Ja sillit, silakat ja juustot ostetaan kaupasta. :)

   Poista
 2. Kiitos terkuista. Ahaa teilläkin on itse suunniteltu pöytä. Kaunis tammikansi. Hyvä idea tuo vaihtokansi. Yleensä ihmisillä on vaihtoliinat :) Reipas tonttutyttö. Hyvää joulua ja onnea ensi vuodelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on kätevä kun voi vaihtaa kannen. :) Hyvää joulua!

   Poista