17. joulukuuta 2017

Kolmas adventti


Se olisi sitten jo kolmas adventtisunnuntai. Viikko jouluun! Tänään tuotiin kuusi sisään ja koristeltiin. On se aina yhtä huippua! Vaikka vähän oli vastoinkäymisiäkin, kun yksi kuusenkynttilöiden valoista oli hajonnut. Mies toi siihen uuden polttimon ja nyt valot toimivat taas.
Tänään olisi tarkoitus vielä tehdä lanttulaatikot pakkaseen valmiiksi. Niistä tulee varmasti ihana jouluinen tuoksu kotiin. Lahjat on hankittu ja ovat enää paketoimista vaille. Täytyy ensi viikolla ottaa se homma joku ilta kun lapset ovat menneet nukkumaan.
Tänään poltettiin myös tietenkin adventtikynttilöitä. Tänä vuonna on hassusti neljäs adventti ja jouluaatto samana päivänä. Ehkä siksikin tuntuu, että joulu tulee ihan liian pian. Mutta hyvällä mallilla meillä alkaa jo kaikki olla. Ensi viikko ollaan vielä ihan täysin töissä normaalisti, joten hyvä ollakin hommat hyvällä mallilla.Mukavaa adventtisunnuntain iltaa!

8 kommenttia

 1. Teillä onkin jo todellista joulun tunnelmaa kun kuusikin on jo koristeltu. Kaunis kuusi. Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Kuusi on kyllä aika muhkea ilmestys. :) Siihen upposi koristeitakin enemmän kuin olin suunnitellut. Tilattiin tuo kuusi jääkiekkojunioreilta, hyvän kuusen toivat. :)

   Poista
 2. Kaunis kuusi koristeineen. Sinä olet jo pitkällä valmisteluissa. Suloinen kynttilän sammuttaja. Hyvää ensi viikkoa ja illan jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mikä siinä kynttilän sammuttamisessa niin kiehtoo, mutta neiti haluaa aina olla puhaltamassa.😊

   Poista
 3. Oi miten ihanalta siellä näyttää! Niin kaunis ja jouluinen koti♥ Teidän jouluvalmistelut onkin oikein hyvällä mallilla ja kiva niin, ei tule mitään kiirettä. Oikein leppoisaa alkavaa jouluviikkoa sinne teille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan tässä vielä kättenvoiteita. Ne lahjat tosiaan on paketoimatta ja paljon jouluruokia tekemättä, kaikkea ei tietenkään voi valmiiksi tehdäkään. Koitetaan tänä vuonna karsia ruokalistaa hiukan. Ja makeita leivonnaisia ei tarvita, sillä kaikki on jouluruuan jälkeen ihan ähkyssä aina. Suklaarasioita muutama, niin sillä pärjää. :)

   Poista
 4. Oi, teillähän on jo kuusikin sisällä ja muutenkin kaunista ja tunnelmallista<3
  Tuo kakkuvuokaan aseteltu adventtikynttelikkö on kyllä ihana♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuusi oli tuotu lauantaina pihaan ja ajattelimme laittaa sen heti sunnuntaina, koska viikolla ollaan vielä töissä ja iltaisin kaikenlaista puuhaa. :)

   Poista