15. joulukuuta 2017

Alkaa pikkuhiljaa näyttää joululta


En voinut vastustaa tätä punaista puuhevosta, kun näin sen kaupassa. Pakkohan se oli kotiin kantaa. Kuten aikaisemmin mainitsinkin, niin jostain syystä punainen väri on tänä vuonna joulun alla miellyttänyt silmää ihmeen paljon. On ollut jouluja, kun en ole halunnut punaista sisustukseen ollenkaan. Mutta nytkin vain hillitysti siellä täällä, koko kämppää ei sentään tarvitse punaisella vuorata.Puuhevosen kaveriksi löysin samaa sävyä olevan kynttelikön. Samalla reissulla mukaan tarttui ihanat paperiset led-valot ja joitakin uusia kuusenkoristeita.
Meillä alkaa pikkuhiljaa näyttää joululta. On koristeita, kukkia ja kynttilöitä. Vielä kun saadaan kuusi, niin se tuo tunnelmaan sen viimeisen silauksen.
Olohuoneen lipaston päällä on suloinen pikkupuu, huonemänty. Ihana pörröinen ilmestys. Vaikka meillä on näitä pikku havupuita ruukuissa, niin eivät ne silti minusta korvaa joulukuusta. Kyllä se kuusikin pitää kotiin saada ja minusta aito on paras tunnelman luoja.12 kommenttia

 1. Teillä on ripaus juuri mun punaisen lempparisävyä. Mä en ole ollenkaan punainen ihminen, mutta kyllä sitä pitää jouluna ihan pieni ripaus olla.
  Ja tuo puuhevonen on aivan ihana, en minäkään varmasti pystyisi sitä vastustamaan, jos sellainen vastaan tulisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli oli kyllä niin hurmaava, kun siihen kaupassa törmäsin.😊 Kääntelin sitä käsissäni ja mietin että mitä minä puulelulla teen, mutta pakko se oli mukaan ottaa😅

   Poista
  2. Vähän erilaista, mutta silti upeaa ja jouuista. Minäkin, joka en juuri heräteostoja tee, olisin saattanut heltyä, jos olisin tuollaiseen törmännyt. Hyvää viikonloppua teille :)

   Poista
 2. Ihana puuhevonen!
  Hyvää viikonloppua!❤️

  VastaaPoista
 3. Suloinen puuhevonen ja niin ihanat kuvat! Teillä on kaunis, upea koti♥ Mukavaa joulun odottelua♥

  VastaaPoista
 4. Siis aivan ihana punainen puuhevonen, eihän tuota voi vastustaa!

  Ihanat kuvat, Kivaa joulun odotusta sinulle :)

  VastaaPoista