13. joulukuuta 2017

Eteinen pukeutuu juhla-asuun

// Yhteistyössä Huiskula


Vaikka eteinen onkin vähän sellainen läpikulkupaikka, niin näin joulun alla on kiva tehdä siitäkin hiukan juhlavampi huone. Onhan se kiva kotiin tullessa nähdä pöydällä kauniit kukat ja asetelmat.


Ruukkukuusi sai oksilleen pari koristepalloa, hyasintit ja jouluruusu ihastuttavat suloisuudellaan ja kaiken kruunaa komea leikkoamaryllis.Amarylliksen väri on aivan ihana, hempeän roosa. Pitkät tanakat varret nostavat kukat korkeuksiin.Rakastan tehdä asetelmia lipastojen päälle ja sivupöydille. Tähän asetelmaan valitsin kuparinväriä, joka sopii hyvin amarylliksen roosaan, lasia ja hillittyä harmaata.Kiitokset Huiskulalle kukista ja ruukkukuusesta!

18 kommenttia

 1. Joulu on kyllä vuoden parasta aikaa <3 ihanaa joulun odotusta Sinulle !

  - Suvi -

  VastaaPoista
 2. Kaunista harmoniaa. Tuo amaryllis on eksoottisen värinen. Kyllä teidän eteisen kautta kelpaa tulla tupaan. Kivaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
 3. Kiva tuo Granitin suojapussi!Meilläkin kukkii jo Amaryllis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä kiva. Olen käyttänyt sitä kukilla "ruukkuna", toki sisällä pitää olla vettäpitävä suojaruukku tai aluslautanen.😊

   Poista
 4. Kauniit, itse teen ihan samanlailla, vaihtelen lipaston päälle asetelia mielin määrin :)

  VastaaPoista
 5. Ihanasti olet asetellut ❤️ Menen huomenna Ruotsin puolelle kukkakauppaan, kun siellä on kranssiensitomisiltama ( onko yhdyssanakaan 😂) Saapa nähdä mitä tulee tehtyä!

  VastaaPoista
 6. Ihanan värinen amaryllis. Minäkin kukitan ja koristelen eteisen. Joulun odotusta.

  VastaaPoista
 7. todella kaunista ja ihanat värit!

  VastaaPoista