12. joulukuuta 2017

Alkaa homma hahmottua


Tänään on taas saatu lunta lisää. Nämä lumiset kuvat tosin ovat jo itsenäisyyspäivältä. Joulustressi alkaa hiukan helpottaa, nyt kun olen saanut asiat päässäni järjestykseen. Hyvin suunniteltu on aina ollut minusta jo puoliksi tehty.


Kuusi- ja piparikuvat ovat Kotiblogit -lehden kuvauspäivältä :)


Olemme varanneet mieheni kanssa kalenteriin aikaa lahjaostoksille. En halua olla yksin vastuussa lahjahankinnoista, enkä ole sitä tyyppiä, joka hankkisi lahjoja varastoon pitkin vuotta. Kertarykäyksellä vaan niin se on sitten hoidettu. Eilen kävin ostamassa hiukan uusia joulukoristeita. Jostain syystä punainen miellyttää nyt silmää ihmeen paljon. Laitan tänne kuvia hankinnoista heti kun saan aikaiseksi kuvata.Aattoillan ruokalistaa ollaan mietitty ja ensi sunnuntaina tehdään osa ruuista valmiiksi pakkaseen. Graavilohen voi suolata ja laittaa pakastimeen ja ottaa sitten vuorokautta ennen sulamaan. Lanttulaatikot ajattelin myös tehdä valmiiksi. Pukille on soitettu, että muistaa tulla piipahtamaan ja kinkku on tilattu. Joulukuusi hankitaan varmaankin ensi viikolla.


Kyllä se tästä pikkuhiljaa alkaa hahmottua taas. :)

8 kommenttia

 1. Sullahan on melkein kaikki jo mietitty valmiiksi. Meillä on kaikki vielä vaiheessa. Hyvää joulun odotusta.

  VastaaPoista
 2. Sinullahan on jouluhommelit hyvällä mallilla ;) Toisin kuin täällä... Tänään tajusin, että jouluhan on jo ensiviikolla!

  VastaaPoista
 3. Kaunista, valkoinen talo lumen keskellä. Hyvä, että stressi hellittää. Hyvää joulun odotusta.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja niin kaunis talo/koti❤️ Kiva ettei mitään joulustressiä ole vaan joulusta ja sen odottelusta saa nauttia rauhassa! Leppoisaa viikon jatkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No ehtiihän tässä stressikäyrä vielä nousta monta kertaa! :D Mutta pahin paniikki selättyi onneksi.

   Poista