28. joulukuuta 2017

Välipäivien fiiliksiä


Meillä ei ole kiirettä riisua Joulua pois. Kuusi saa olla loppiaiseen saakka. Jouluruokia ei tietenkään jaksa määräänsä enempää, tapaninpäivänä syötiin viimeiset jouluruuat pois. Onneksi tänä vuonna oltiin arvioitu ruuan määrä hyvin, eikä sitä jäänyt yli. Meillä on firma kiinni loppiaiseen asti, joten saadaan ihan vain olla ja löhötä. Tosin tultiin tietenkin heti kipeiksi, ei onneksi pientä flunssaa kummempaa.Ollaan nautittu joululahjoista ja oltu vain. Koira sai kivan riepotuslelun lahjaksi, eikä ole ihme kyllä vielä hajottanut sitä. Minä sain kirjoja ja yhden jo luinkin, kun oli niin mielenkiintoinen. Tässä joku päivä olisi tarkoitus lähteä ostoksille tuhoamaan Pukin pussista löytyneitä lahjakortteja. Tänään ajattelimme mennä kuitenkin pitkästä aikaa Ikeaan, joitakin pikkuhankintoja pitäisi taas tehdä.Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

10 kommenttia

 1. Kuulostaa ja näyttää ihanalta! Kiva että olette saaneet viettää ihanan joulun♥ Leppoisat välipäivät ilman kiirettä on niin mukavia:) Mukavaa loppuvuotta sinne teille♥

  VastaaPoista
 2. Kaunista jouluista yhdessäoloa. Viisaita ovat he, jotka osaavat arvioida jouluruokien määrän oikein <3 Paranemista. Mukavia lomapäiviä ja hyvää tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luulin jo että olin terveempi, mutta ikean reissu oli aika rankka ja tuli vähän takapakkia. Toivotaan että flunssa hellittää pian.

   Poista
 3. Mukava kun teillä on ihana joulu. Paranemista sinulle ja mukavia loppuvuoden päiviä!

  VastaaPoista
 4. Onnellinen koiruus:) Hyvää loppuvuotta!

  VastaaPoista
 5. Loma ja kiireettömät päivät ovat aina hyväksi. Joulun välipäivänne kuullostavat oikein mukavilta ja koiruli on niin suloinen uuden lelunsa kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, valitettavasti ollaan vain oltu flunssassa, ihmeen sitkeää tuntuu olevan. Mutta eiköhän tämä ala olla jo voiton puolella. :)

   Poista