30. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 luetuimmat postaukset


Ajattelin listata näin vuoden päätteeksi viisi vuoden 2017 luetuinta postausta. Ihan mielenkiintoista nähdä itsekin, mitä on eniten luettu ja pohtia miksi. Ehkäpä saa myös vähän osviittaa siitä, mistä kannataisi jatkossakin kirjoittaa.

1. Kamat järjestykseen

Luetuimmassa postauksessa laitettiin meidän teinitytön kamoja järjestykseen Orthexin SmartStore Compact -laatikoilla. Postaus tehtiin yhteistyössä Orthexin kanssa. Ihastuttiin noihin simppeleihin laatikoihin, joista saa rakenneltua kivoja kokonaisuuksia.


2. Alkaa homma hahmottua

Tässä postauksessa listailin asioita, joita ollaan joulun eteen jo saatu aikaiseksi ja mitä on vielä hoitamatta. En oikein tiedä, miksi tätä luettiin niin paljon, kovin asiapitoinen postaus tämä ei tosiaankaan ollut. Ehkä se sai paljon klikkauksia facebookista ensimmäisen kuvan vuoksi, joka on talvinen kuva meidän talosta.


3. Vaihtelu virkistää

Kolmanneksi luetuimmassa postauksessa esittelin olohuoneemme uudistunutta järjestystä. Ei juurikaan mitään asiaa tässäkään postauksessa, paljon kuvia vain, joihin en itse edes ollut yhtään tyytyväinen. Kikkailin jotain uutta kuvaustyylin ja kuvankäsittelyn kanssa. Järjestys on ollut hyvä, ainakaan vielä ei olla kyllästytty.


4. Terveisiä paratiisista

Tässä postauksessa kerroin Thaimaan lomastamme ja esittelin kuvia reissusta. Thaimaa on kyllä ihan huippu paikka, ollaan oltu koko perheen kanssa kaksi kertaa Thaimaassa ja kerran mieheni kanssa kaksistaan. Säät ovat takuu varmat, vaikka vähän satelisi, niin lämmintä on aina. Viime reissulla oltiin tosi upeassa hotellissa, jossa oli laajat uima-allasalueet ja oma ranta. Voi että tulee ihan ikävä sinne!


5. Epäsuora valaistus lednauhalla

Viidenneksi luetuimmassa postauksessa kerroin kotoamme löytyvistä erilaisista epäsuorista valaistusratkaisuista. Postaus tehtiin yhteistyössä Dreamledin kanssa. Epäsuoraa valoa löytyy eteisen katon upotuksesta, alakerran vessojen peileistä ja yläkerran kylppärin peilikaapista. Epäsuoraan valaistukseen on käytetty Dreamledin led-nauhaa.


Enpä tiedä tuliko tästä katsauksesta nyt yhtään viisaammaksi, mutta hauskahan tämä on. Teen varmaankin ensi vuonna uudelleen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti