25. tammikuuta 2018

Kimpullinen draamaa

// Yhteistyössä Huiskula


Kimppu draamakuningattarelle, kuka hän sitten lieneekään... ;) Tässä kimpussa on mukavasti jo keväisiä elementtejä kruunuvuokon ja tulppaanien muodossa, mutta voimakkaat kontrastit ja vahvan violetti väri tulppaaneissa tuovat minusta jonkinlaista dramaattisuutta mukanaan.Kimpussa on valkoista kruunuvuokkoa, punaista tähtiputkea, violettia tulppaania, valkoista tähdikkiä, muutama oksa vahakukkaa ja ihania kapealehtisiä eucalyptuksen oksia. Kruunuvuokot ovat ihan huippukauniita, pidän tuosta isosta mustasta keskustasta. Tähtiputket on aika upeita myös!
Pitihän sitä myös näin esikkoaikaan saada muutama suloinen esikko keittiön pöydälle. Harmi vain, että ne tahtovat nuupahtaa aika pian. Meillä ei oikein ole sellaista viileää ja valoisaa paikkaa niille. En tiedä auttaisiko yöksi jääkaappiin nostaminen?

Kiitokset Huiskulalle kukista!

16 kommenttia

 1. Ihana kimppu ja ihanat esikot <3 Mukavaa loppuviikkoa teille :)

  VastaaPoista
 2. Upeat tummat sävyt yhdistyvät kauniisti vaaleampiin. Tosi nätti kimppu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummat ja vaaleat sopivat kyllä tosi hyvin yhteen! :)

   Poista
 3. Kaunis kukkakimppu. Valkoiset kruunuvuokot yhdistettynä liloihin tulppaaneihin, wau,tykkään. Kruunuvuokosta olen käyttänyt anemone sanaa. Minulla oli valkoisia ja liiloja anemonioita hääkimpussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anemone on ilmeisesti nimitys kaikille vuokoille, mutta monet kutsuvat kyllä kruunuvuokkoa anemoneksi.😊 Oli varmasti kaunis hääkimppu!

   Poista
 4. Onpa kaunis ja vaikuttava kimppu. Lila ja valkoinen sopivat hienosti yhteen. Nuo esikot ovat kevään airuita. Mukavaa torstai-iltaa sinne teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, yllätyin oikein itsekin, kuinka kiva tuosta kimpusta tuli. Vaikka täytyy myöntää että pari kertaa aloitin homman alusta eikä ihan ilman ärräpäitä selvitty.😅

   Poista
 5. Aivan U P E A ❤️ Huomenna kukkakauppaan, se on varma. Viime perjantaina jäi käymättä ja on harmittanut koko viikon. ( vkolla ei ole päässyt ). Kukat tuo niin paljon iloa ja eloa kotiin 😍

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihana kimppu, niin upeat värit! nuo esikot on sitten suloisia:) Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 7. Kyllä sinulla on mahtavan värinen kimppu, kerrassaan upeat värit. Ja esikot on mahtavia myös. Onko teillä lasitettua parveketta tai laita ne yöksi kylmälaukkuun ulos. Ne kyllä pärjää. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, tykkään kimpun väreistä kans tosi paljon. :) Olen laittanut esikot jääkaappiin yöksi ja tuntuu että ne on tosi hyvän näköisiä vielä, ehkä se auttaa hiukan. :)

   Poista