12. tammikuuta 2018

Piristystä työhuoneeseen

// Yhteistyössä LuKLabel


Sen lisäksi, että työskentelytilassa tarvitaan järjestystä ja säilytystilaa, on minulle melkeimpä yhtä tärkeää se, että siellä myös näyttää kivalta. Työhuoneemme on nyt aimo harppauksen verran viihtyisämpi paikka tehdä töitä.Olen haaveillut pitkään supertrendikkäästä rautakehikosta ja nyt löysin sellaisen LuKLabelilta! Olen kuolannut kuvia kehikoista, joihin on rennosti ripustettu kaikkea tärkeää ja kaunista. Kehikossa oli kuvaushetkellä erilaisia postikortteja, mutta jatkossa siinä tulee varmasti roikkumaan kaikenlaisia tärkeitä lappuja.Tämä beige clipboard kiteyttää tekstissään hyvin ajatukseni elämästä. Jos minulla olisi motto, se voisi hyvinkin olla juuri tuo. Vaikka olenkin yleensä melko harkitseva persoona, niin olen myös aina halunnut tuntea, kokea ja nähdä elämässä mahdollisimman paljon. Tähän clipboard-tauluun voi kiinnittää esimerkiksi A4-kokoisen julisteen tai tulostaa vaikka kalenterin, kuten minä tein. Tämä kalenteri on tulostettu Valkoinen Harmaja -blogista. Suvi julkaisee blogissaan vuosittain tyylikkään tulostettavan kalenterin.LuKLabelilta löytyy myös ihania julisteita. Tämä ihana kasvijuliste piristää mieltä näin kevään lähestyessä. Laitoin työhuoneeseen muutakin vihreää sekä viherkasveja. Kasvit tuovat aina takuulla freesiä tunnelmaa.LuKLabelin tuotteet saatu yhteistyön merkeissä.

12 kommenttia

 1. Viihtyisässä ympäristössä työ luistaa. Hauska ja nuorekas sisustusidea tuo rautakehikko. Sattuipa clipboardiin melkein yksi motoistani. "Try it, why the hell not." Mahtavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Ihana työnurkkaus ja tosi kaunis tapetti!

  VastaaPoista
 3. Näyttää kyllä aivan ihanalta, mukava on tuollaisessa ympäristössä työskennellä❤ Tuo rautakehikko on ihan mainio. Leppoisaa alkavaa viikonloppua sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautakehikko on kyllä ihan huippu. :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 4. Viihtyisä ja kaunis työtila!
  Tuollaista kehikkoa minäkin olen etsinyt työhuoneeseen.

  Kivaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
 5. Ihanan seesteisen näköinen työskentely nurkkaus. Kelpaa tehdä töitä!

  VastaaPoista